Middagstips och min dag

Asså hallå!! Ser ni den här drömmiddagen ällääääärrr?? Haha men påriktigt MUMS! Felix levererar verkligen den här veckan. När jag kom hem hade han fixat middag idag igen. Det blev risotto med sparris och tomater. Det var löjligt gott. Löjligt.
Utöver middagen så har dagen också varit bra. Jobbet gick fort, Lovisa och jag tränade lite snabbt på lunchen vilket jag trivs väldigt bra med. Det är kul att träna ihop samt att det är skönt att ha träningen överstökad vid lunch och inte behöva åka till gymmet efter jobbet vid fem.


Åkte till Åhléns vid Odenplan efter jobbet istället, för att jag såg på deras varusaldo(?) att de skulle ha mitt doftljus kvar(!!!!!) Ni vet, jag nämnde det igår att The Body Shop inte verkar göra doftljus längre. I alla fall, hoppfull och kallsvettig gick jag in på Åhléns, letade överallt, ÖVERALLT! Tillslut frågade jag personalen som sa att varusaldot på hemsidan inte fungerar. Men va fan Åhléns! Så då gick jag ut i regnet, ledsen och åkte hem utan doftljus. Möttes hemma av en glad Felipe med god mat så humöret vände snabbt igen.

Nu ska jag borsta tänderna, kanske läsa lite och sen sova. De e en dag imorrn å. Godnatt! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229