En bild i timmen - lördag

Jag vaknade strax innan åtta och var löjligt trött. Vid åtta klev jag upp, tvättade ansiktet och gjorde frukost. Vid nio hade jag ätit upp och satt och bloggade vid matbordet. En timme senare var jag ute på en långpromenad och jag gick bland annat till Liljeholmskajen.

Sen kom jag fram till Liljeholmen och gick runt i några butiker och provade lite kläder. Jag fick med mig en tröja och ett halsband och sen promenerade jag hemåt igen. Väl hemma vid tolv-tiden, tappade upp ett bad. Efter badet var Felix hemma och hungrig så då tog vi en promenad tillsammans till Liljholmskajen och åt på Brödernas och efter det köpte vi varsin glass och promenerade ännu mer. Det blev en hel del promenad igår. Jag skrev igårmorse att det var dåligt väder men sen sprack det upp (säger man så...?) och solen kom fram så det blev ett riktigt bra promenadväder.

Hemma igen vid tre, jääätteseg. Felix och jag la oss i sängen, tittade på serier, drack te och sen somnade jag. Sov knappt en timme och vid fem fixade jag mitt hår lite grann, då det såg gAlet ut.

Mot Liljeholmen igen haha! Felix och jag tog tvärbanan den här gången. Vi var bara där för att handla lite middagsgrejer för att kunna göra pannkakor. Vid åtta-tiden kom Felix syster hem till oss och vi åt pannkakor ihop och tittade på film. Vi tänkte se Nötknäpparen som ni kan se på bilden men den hade fått så dåliga reviews så vi struntade i den och tog Kalle och chokladfabriken istället. Sett den hur många gånger som helst och den är ju så bra.

Det var min lördag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229