Bilder från min vecka

I vanlig ordning har jag tagit en del bilder under veckan som jag inte gjort något med så här får ni dem samlade i ett inlägg. Hoppas ni har haft en bra vecka!

I måndags var jag tvungen att jobba över lite och när jag kom hem hade Felix gjort en jättegod carbonara. Sen tog jag ett skönt bad också.

En liten onsdagsselfie från toaletten på jobbet.

I onsdags efter jobbet hängde jag hos hemma hos Ida tillsammans med Filip. Om någon undrar om det har hänt något med Carl eftersom han inte var med... så har ingenting hänt utan han har tydligen andra kompisar också..

I alla fall, Ida hade köpt en ny tröja så hon ska kunna mysa med sin katt hela tiden. Helt galet enligt mig men hon var överlycklig! Sen åt vi pizza, drack vin och ritade. Jättemysigt!

I fredags gick jag tillsammans med några kollegor till Greasy Spoon och åt brunch. Väldigt goooott! Men kaos, jag vet att det är kö på helgerna för att få äta på Stockholms brunchställen MEN på vardagarna? Asså, det chockade mig verkligen. Vi fick dock bara vänta tio minuter och det var det värt. Så gott! Jag tog en avokadomacka och delade på pannkakor med Lovisa.

Tog en snabb bild på min och Felix fredagsmiddag; tacos!

På lördag eftermiddag tog jag ett snabbt bad innan Felix och Felix syster kom till oss för middag och Melodifestivalen.

Idag började jag min dag med en kopp kaffe i sängen innan jag drog iväg till gymmet och fick ihop ett riktigt bra pass!

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
martinalindqvist
martinalindqvist,
Vilka mysiga bilder! Carbonara är ju så otroligt gott ❤️nouw.com/martinalindqvist
andrealinde
andrealinde,
Taack 😊 jaaa så gott 😃 <3nouw.com/andrealinde
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229