Behöver få ur mig lite tankar, är det möjligt att älska en annan människa mer och större än livet självt, att man är villig att ge upp allt man äger och har och sätta sitt egna liv på spel? Jag menar en utav människans medfödda instinkter är att överleva,hur kan man då vara villig att ge bort chansen till livet för någon annan? Är det de som är meningen med vår existens, att hitta denna personen som får oss att känna oss så tillräckliga och lyckliga att vi inte behöver leva längre, att det är nog. Många påstår att skaffa barn är meningen med livet och att man aldrig upplevt äkta kärlek för sen man håller sitt barn i sina armar men utan den personen som man knyter det bandet med så skulle man aldrig få uppleva den lyckan, eller? Du är min kärlek, du kan få mitt liv och när jag håller dig i mina armar så känns det som att du är lika kraftfull, full utav kärlek och är lika beroende utav mig som ett barn. Om jag dör nu är det för att du redan har visat mig livet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kärlek är inte äkta om den aldrig sätts på prov. 

 

Har mycket tankar och funderingar kring livet. Varför finns man och vem är jag? Vem är jag utan dig? Är det min tur att stå på egna ben och möta livets alla mysterium? säger som Cesar: Alea iacta est.

Likes

Comments

Vart ska jag börja? Börjar inte alla mina inlägg så? Har flyttat in i lägenheten i bellevue sen 3 veckor tillbaks, skaffat ett till jobb ute i Frölunda , har smakat sushi för första gången, taggar inför en 5:e tatuering och har gått igenom en mindre operation. My life so far iprincip.

I dag är de lördag, startade upp som vanligt med jobb på Clarion och ikväll blir det sleepover hos kusinen. Gårdagen bussade på mycket, träffade en killkompis, william, som jag inte träffat på hela sommaren vilket var riktigt kul! Hejjade på min syssling med flickvän på vagnen senare mot natten, det var inte igår! Kvällen slutade dock Inge vidare men det är en annan historia. Nu känner jag för att tagga till lite lördagsgodis och mys med pv:n innan dagen blir till kväll.
 


Likes

Comments

Ligger just nu med tusen taknar kring livet, kärlek och jobb.. jag har aldrig tidigare kunnat säga ärligt att jag mått hundra procent bra, det har alltid varit något gnagandes längs ryggraden men idag kan jag skrika ut hur löjligt bra jag mår! Allt börjar gå åt rätt håll igen.. jag har nytt jobb (och förhoppningsvis ännu ett), en kärlek som utan dess tvekan inte kan sluta blomstra mer och mer för var dag som passerar. Jag börjar ta mognare beslut och försöker strikta upp en livs kalkyl, kan livet bli bättre än detta?
Men hur kommer det sig att jag inte kan sova då? Ligger och gnager av mina naglar till botten utav nervositet över om jag får ett utav mina dröm jobb, har snart väntat två veckor på beskedet och jag klarar snart inte mer, snälla gud, ge mig detta jobbet, snälla?

Likes

Comments

Bläddrar igenom min blogg och inser hur dålig jag är på att verkligen blogga... Dagarna har bestått utav uppsägning från Mc Donalds och intrillandes på e tt nytt galet roligt jobb på Avenyn Spar och placering, nu väntar ännu en jobb vecka och jag kommer att spöa skiten ur alla idag och boka rekord många se minarier! Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Idag kan jag inte hitta ord för hur förälskad jag är i denna underbara människa! Du är beskrivingen utav ordet kärlek.

Likes

Comments

Sitter just nu på min första rast för denna otroligt långa dagen, jag har 7,5 timma kvar tills dagen är slut, puh! Hur går det med träning och mat tänker ni, joo träningen går inte alls, jag är för lat för att träna just nu men maten går hyffsat tycker jag, har dock kommit av spår just nu men jag känner redan att min magsäck krympt och jag får inte ens ner min vanliga lunch, två hamburgare utan bröd och det känns bra att sluta äta när man är mätt. Behöver hitta motivationen till träningen igen bara, blir att investera i ett gymkort nu när lönen trillar in, dock blir det en snål månad men det ska nog funka.

Likes

Comments

Vad har hänt i veckan?
Jag var ute med tjejerna en snabbis på Berså för att fira min kusin som skaffat körkort, även min otroligt underbara kärlek firades, fast för sin 24:e födelsedag med en fantastisk natt på nya Clarion post (kändes dock som att det var jag som firades med en sådan överraskning) det har blivit en heldel fikande över veckan, både kaffe mässigt men även alkohol mässigt.. jag som skulle börja med min träning och viktnedgång, skärpning denna veckan! Vad kan mer tilläggas? Jo min lilla flicka har fått besöka veterinären för första gången, det gick jättebra, vaccinerad,chippad och kastrerad! Mammas flicka har tagit det hela jättebra och har blivit så gosig och mysig!
Resterande vecka består av jobb osv vilket får sätta punkt här..

Likes

Comments

Motivationen är på topp, jag har bestämt mig, inget soffliggandes, latte fikor eller något slappt beteende nu, jag vill vara fit4fight innan sommaren och jag ska bevisa att det är möjligt, jag har fram tills 4 juli (3 månader) att gå ner 15 kilo i fett och gå upp 5 kg i muskler, är det möjligt? Vi får väl se. Jag skall lägga upp ett schema med kost och träning, ser inte fram emot detta slitet men resultatet skall jag bli nöjd med!

Likes

Comments

Ledig idag och morgonen har spenderats i sängen med min underbara andra halva. Resten utav dagen blir till att bara strosa runt i stan och kika in på något solarium för man ser snart inte skillnad på mig och spöket laban. Trött dag då solen ligger i moln, blir till att pigga upp den med en latte eller två.ha de!

Likes

Comments