Et flot pudearrangement, om det enten er i sengen eller på sofaen, er altid flot. Her er nogle ideer. Alle puderne er fra ellos.dk, hmhome og ILVA.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Da min moster forærede mig denne lækre vest, sammensatte jeg dette outfit. Bukserne er reelt natbukser, men jeg bruger dem ofte i finere sammenhænge også.

Likes

Comments

Hej piger.

I dag, er jeg hoppet i et helt brunt outfit i forskellige materialer, jeg synes, der gik fint sammen. God fredag.

Bukser/ Dolce&Gabbana, Bluse/ Selected Femme, Sko/ ALDOLikes

Comments

Alle disse ting, kunne jeg finde på, at klikke hjem til mit værelse, eller lave et plantearrangement som vist. Alle tingene bortset fra planterne er fra ellos.dk, som jeg er stor fan af. Knus

Likes

Comments

Bukser/ Storm&Marie, Bluse/ Mads Nørgaard

Jeg købte forleden disse bukser fra Storm&Marie, og har kombineret dem med endnu mere lyserød, i form af en 3/4 ærmet, glimmerbluse fra Mads Nørgaard. Blusen kan gå inde i bukserne som udover. Til outfittet havde jeg tilsat brune ruskindssandaler, der går godt med det brune print på bukserne.


Likes

Comments

Nederdel/ Moves, Skjorte/ Summun, T-shirt/ Zara Basic

Jeg kombinerede en ny, prikket nederdel med en gammel, rustgrøn skjorte til en hvid t-shirt, da jeg i dag skulle til både koncert og ud at spise.


Likes

Comments

Nederdel/ Designers Remix, Silkeskjorte/ Custommade, sandaler/ ALDO

Eftersom solen skinner i dag, iførte jeg mig nederdel og skjorte.Likes

Comments

Hej Piger

Trods vejret denne sommer, har jeg haft en dejlig sommer, jeg tænkte, jeg ville dele med jer.

D. 24. juni sluttede mit efterskoleår desværre, men hele føste uge i ferien, var vi knap 7000  efterskoleelever fra hele landet til Landsstævne i Aalborg, som kun finder sted hvert fjerde år. Vi trænede hver dag, og afsluttede ugen af med én stor gymnastikopvisning alle 7000 elever med både dans og spring.

Efterfølgende, skulle min familie og jeg til Frankrig i 14 dage. Vi tilbragte de første dage i alperne på et hyggeligt, lille hotel og efterfølgende inde i Anncey by, som er kendt for at ligne Venedig meget - her fejrede jeg også min fødselsdag, hvor familie og venner stødte til. Vi badede og oplevede byen samt smagte en masse franske delikatesser.

Efter Frankrig blev det uge 29, hvilket var en uge, jeg havde set meget frem til. Denne uge stod nemlig i festivalens tegn, da min og en masse andre (speciel) fynske efterskoler, har for tradition at deltage i Langelandsfestivalens efterskolecamp. Det var utrolig dårligt vejr, og jeg havde begået den store fejl ikke, at medbringe gummistøvler, som ellers er lifesaver no.1. Men udover det var en uge fuld af smil og godt humør samt en masse fed musik, jeg aldrig vil glemme.

Resten af ferien, var vi oppe i vores dejlige sommerhus på nordkysten, og jeg tilbragte en masse festlige stunder i godt selskab med veninder og venner.

Jeg håber, I har haft en dejlig sommer !!

Kram Andrea

Likes

Comments