Header

Hej!

Idag vaknade jag och Cornelia ovanligt tidigt även fast vi kunde ha sovit ut.

Det är konstigt tycker jag, när jag kan sova ut vaknar jag tidigt. Men under skolveckor när jag måste upp tidigt skulle jag kunna ligga kvar i sängen hur länge som helst.

Vi gjorde iaf en god frukost som bestod av mozzarella mackor, muuuums.

Resten av dagen utnyttjade vi höstlovet genom att bara ta det lugnt, vi behövde verkligen en paus från vardagen med allt plugg och all träning.

Puss & Kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Ovan ser ni bilder från gårdagen. Jätterolig och mysig kväll.

På morgonen gick jag bort till min kompis och hjälpte henne fixa i ordning mat, snacks och pynt inför hennes halloweenfest. Ca kl 18 kom alla de andra och det blev en lyckad kväll.

Jag stannade sedan hos min kompis och sov över, för oss slutade kvällen runt kl 5 och det ledde till att jag var supertrött imorse när jag skulle spela match. Men det blev vinst med 22-9 mot RIK ;)

Efter matchen kom min kusin hit och vi gick och köpte pizza och glass. Vi gick sedan hem till mig och kollade skräckfilm, mysigt.

Puss o Kram


Likes

Comments

Hej på er!

Ni har säkert hört talats om kampanjen #metoo som spridit sig snabbt i alla sociala medier. Om du inte vet vad det är, är det en hashtag som tjejer använder och delar med sig av sina berättelser och upplevelser av sexuella övergrepp.

Jag har intresserat mig i detta och läst många berättelser av olika handlingar. Det är hemskt att detta inte har uppmärksammats mer innan. Nästan alla tjejer har varit med om sexuella övergrepp eller jobbiga situationer där dem känner sig obekväma.

Sverige är ett av de landen som kommit längst med jämnställdheten i samhället, men ändå är det alldeles för många tjejer som råkar ut för saker som ingen borde få vara med om.

Du ska kunna ha på dig vad du vill, gå på stan utan att vara rädd och helt enkelt kunna vara dig själv utan att NÅGON ska göra något olämpligt mot dig.

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag en efterlängtad sovmorgon efter en lång vecka. När jag gick upp tog jag en lång dusch och började sedan göra mig i ordning lite. Idag har vi nämligen gäster här, massa familjekompisar.

Just nu har vi precis ätit middag och väntar på efterrätten, alltid de bästa;)

Imorgon ska jag spela match och kanske shoppa lite inför en halloweenfest jag ska på nästa helg, taggaaaa!


Likes

Comments

Hej!
Idag har det varit en ganska tråkig dag:/
När jag var påväg hem från skolan märkte jag verkligen att hösten har kommit. Det var väldigt blåsigt ute men det var även så fina färger överallt.
Jag pluggade massor när jag kom hem och nu har jag varit på träning.
Jag ser verkligen fram emot helgen, ska bli så skönt att bara slippa skolan lite.
Puss o kram

Likes

Comments

Hej!

Idag så åkte vi in till stan tidigt på morgonen med skolan. I svenska mässan är det just nu gymnasiemässa och för första gången så får vi i 8an också gå dit. Vi gick runt där i ca 2 timmar och kollade runt på olika skolor och olika linjer. Jag personligen tyckte det var jätteroligt för jag har aldrig tänkt så mycket på gymnasiet innan.

Vi tog snabbt en frappe och åkte sedan tillbaka till skolan.

Nu på kvällen var jag tvungen att hoppa över min träning för att det är mycket plugg i skolan nu som måste göras. Men men, det är bara att jobba på;)

puss o kram

Likes

Comments

Hej på er!
Idag på morgonen väckte vi mamma med frukost på sängen och lite paket. Hon fyller nämligen år idag!
Efter skolan åkte jag och min bror in till stan och mötte upp mamma och pappa. Vi kollade på en bio som heter ”Imorgon börjar allt”
Den var verkligen superbra! Den var ganska sorglig och det hände mycket hela tiden, men en film jag verkligen rekommenderar.
Efter bion gick vi till en resturang som heter Pig’n whistle. Jag hade aldrig varit där innan. Dem hade mycket att välja på och maten var jättegod.
Sammanfattat blev det en mysig och bra dag.
Imorgon ska vi till gymnasiemässan med skolan och det ska faktiskt bli roligt.
Puss o kram

Likes

Comments

Hej!
Idag träffade jag 2 väldigt efterlängtade vänner.
Vi spelade beach volleyboll på serneke arena med våra familjer, faktiskt var det väldigt roligt.
Senare åkte vi hem och åt middag tillsammans och har haft en jättemysig kväll.
Puss o kram

Likes

Comments

Instagram@aandreaivanovic