Header

I dag har vært en av de bedre dagene på lenge. Dere som følger meg på snapchat(Snoopyisaksen) har sikkert fått med dere grunnen, haha. Uansett tilbake til hva innlegget skal handle om. Kjærlighet.

Det har seg slik at Jenny og jeg satt å snakket om det jeg er på vei til å fortelle dere om nå. Da vi snakket om det, tenkte jeg at det må da være flere som føler det slik? Eller?

Du vet den gode, trygge og varme følelsen av å være forelsket/betatt av en annen som føler det samme tilbake? Rettere sagt, lykkefølelsen. Den ja, den som får deg til å smile av tanken på den andre personen, den som får deg til å ville gi alt du har for å gjøre den andre lykkelig, og ikke minst den som får det beste ut av deg?

Når denne lykkerusen vender om, og får frem det verste i deg, får deg til å føle deg knust innvendig, og ikke minst dum- først da er det du innser hvor blind en kan bli. Jeg har opplevd det. Det har gjort at jeg ikke har turt å tenke tanken på å utsette meg selv for noe lignende igjen. En smerte som kan drepe. En sorg som ikke går bort med det første. En sitter igjen med en sorg ingen kan måle, et stort svik for en selv for at man ikke så dette komme. Man sitter der å tenker " er det noe jeg kunne gjort annerledes"?

Men så er det slik at smerten til slutt går over og man innser at det kanskje var en grunn til at forholdet mellom deg og din partner ikke funket. For om h*n fikk frem en ond side av deg som du ikke visste at du hadde, er det ikke rett. For det er ikke slik et "sundt" forhold skal være.

Som jeg og sikkert flere av dere har tenkt "jeg kommer aldri til å finne noe lignende som det vi hadde". Kjenner du deg igjen? I såfall, sorry not sorry, men det stemmer faktisk. For neste person du våger å åpne deg for, vil du mest sannsynlig få det enda bedre med. Hvordan kan jeg vite det? Jo, for de fleste av oss vil forhåpentlgvis ta med seg erfaringene man bygget opp fra det forrige forholdet, inn i det nye og bruker det for det det er hvert.

"Du vil ikke finne drømmeprinsen på første forsøk. Akkurat som at du prøver forskjellige outfit's før du kommer frem til det perfekte, må du igjennom noen forhold for å finne den perfekte. Finne ut hvordan du vil ha det, hva du trenger, og hva som gjøre deg lykkelig og komfortabel":

Det kan være vanskelig å tørre å åpne seg igjen. Tørre å starte på nytt med en ny person. Jeg vet. Men om du våger som jeg vil anbefale, blir det verdt det.

Tør, våg, gjør det.

Du fortjener det.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments


Rett før jeg startet på dette innlegget åpnet jeg en snap fra min bror. Han er nemlig i Thailand akkurat nå. Altså er det et sted jeg drømmer om å dra til nå, så er det Thailand. Jeg har vært i Thailand 3 ganger før, og om jeg elsket det! Det er noe annerledes med alt der. Folkene, kulturen, viben. Alt.

Uff, nei jeg får slutte å tenke mer på det. For jo mer jeg tenker på det, jo mer frustrert blir jeg...

Nå har jeg nettopp satt på en vask, ryddet rommet og vært på butikken for å handle inn litt godis til i kveld. Om bare 8t så kommer min kjære Jenny! For å være ærlig så er det ikke  før de siste dagene at jeg har turt å gledet meg over besøket.. Grunnen til det er for at jeg har syntes at det hele har virket så uvirkelig. Men nå som hun ringte meg i stad, og fortalte at hun gikk om bord på flyet London - Boston, ble alt plutselig virkelig. Hun kommer faktisk.

Det har vært veldig fint vær den siste uken, så det er litt kjipt at det begynte å snø igjen i dag tidlig. Men, men vi får bare gjøre det beste ut av det. Gøy blir det uansett!

Bare for å pine meg selv litt ekstra, legger jeg ved noen bilder fra sist jeg var i Thailand. :)

Ha en fin dag!😊


Likes

Comments

Jeg må ærlig innrømme at jeg har hatt en del hjemlengsel de siste to ukene. Du vet de dagen hvor man ikke føler at alt er som det skal? Det er nettopp slike dager jeg har hatt i det siste.

Hun hadde rett. Venninnen min her borte syntes det var rart at jeg ikke har hatt den følelsen før nå. Hjemlengsel. De aller fleste her borte fikk nemlig denne følelsen allerede i løpet av de første månedene. Jeg derimot elsket følelsen av å være på et fremmed sted, hvor jeg kunne starte litt på nytt. Likevel sa hun at jeg kom til å kjenne på hjemlengselen før eller siden. Og nå sitter jeg her med en stor klump i magen.

Det er så rart å tenke på, for jeg har aldri hatt hjemlengsel før, ikke sånn sikkelig. Mamma og pappa hadde aldri det problemet med å "etterlate" meg hos venner eller familie for overnatting eller reising da jeg var yngre. Rett og slett for at jeg tilpasset meg fort, og ringte aldri gråtene hjem slik som de fleste av vennene min gjorde da de var lengre unna foreldrene sine.

Når jeg skriver det høres det litt fælt ut, men jeg syntes det er en bra ting at jeg tilpasser meg nye steder og mennesker lett. Jeg er veldig glad for at jeg har den egenskapen den dag i dag. For om ikke, hadde jeg ikke hatt muligheten til å reise og oppleve alt jeg gjør.

Det og ha hjemlengsel er normalt og en bra følelse å kjenne på. Det beviser at man har det bra der man kommer fra og er glad i de hjemme. Det å skrive ut om det trodde jeg aldri at jeg kom til å gjøre, men det kjennes allerede hundre ganger bedre.

Her ser dere mine søsken som virkelig betyr alt. De to jentene som holder meg til venstre er døtrene til pappa sin bestevenn. De har vært der siden dag en, og er for meg søstrene jeg aldri fikk, hehe. På bilde i midten og venstre ser dere mine to eldre brødre.

Jeg er så heldig som har en mamma som sendte meg en haug med gamle bilder av hele familien. Jeg har tatt opp disse hver kveld siden jeg begynte å føle på hjemlengselen, og det har virkelig hjulpet :)

Likes

Comments

Hei, og god mandag!

Jeg lovte dere et innlegg om gårsdagen, så her kommer det!
I går var det Super Bowl som sikkert de fleste fikk med seg, og om jeg koste meg! Som sagt er det første gang jeg har fått med meg hele Super Bowl og faktisk forstått spillet, hehe. Selvom Patriots tapte var det utrolig gøy å se på. Som dere sikkert vet er Super Bowl veldig stort her i amerika. Det lages masse mat, familie og venner samles og ja, gatene er tomme de timene for å si det sånn.

Altså så mye mat og dessert som jeg spiste i går har jeg aldri spist før. Det var virkelig ikke måte på hvor mye mat de hadde laget. Jeg som elsker mat klagde ikke så mye der og da, men jeg kjenner at jeg angrer litt i dag. Nå er er jeg på vei ut døren for å kjøre C på skolen, for så og ta meg en tur på treningssenteret.

Håper alle får en fin start på en ny uke!
Vi blogges 😊

Likes

Comments

Som jeg så vidt har nevnt tidligere så kommer Jenny på besøk. Hun kommer allerede den 7.februar og skal være her til 19 februar. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å få denne jenta hit. Vi skal gjøre så utrolig mye gøy! Jeg vil ikke si for mye av hva vi skal gjøre, for jeg har noen overraskelser til henne, hehe.

I og med at dere kommer til å se en del av henne på bloggen fremover, så jeg tenkte å fortelle kort om vennskapet vårt.

Musikk

Vi ble venner i 8.klasse på Gjettum skole. Vi klikket ganske bra allerede etter første gang vi møttes, og siden da har vennskapet bare blitt sterkere. Jenny er en jente som jeg kan stole 100% på. Det er ikke ofte man kan si det om en person. Så jeg vil si jeg er ekstrem heldig som kan si det. Hun er den jeg ringer til om jeg har det bra, er lei meg, trenger råd eller bare vil kjøre en tur.

Samtalene våres er helt spesielle. Det er ingen andre jeg kan snakke med om de tingene vi snakker om. Så jeg vil si at vi har noe unikt, som bare vi kan forstå oss på. Det er så vanskelig å få beskrevet hvor mye denne jenta betyr for meg, for hun betyr ekstremt mye. Hun er en person jeg er villig til å gjøre alt for at hun skal ha det bra.🌹

Likes

Comments

I dag er det 1.februar og jeg er så happy! Februar er nemlig min yndlings måned for dere som ikke visste det. Det er så mye gøy som skjer denne måneden, og humøret mitt er som regel best denne måneden. Uansett hvor rart det høres ut, så er det sant.

Her er tingene som skjer i februar som gjør dette til min yndlings måned!

♥ Søndag 11. februar er det morsdag. En dag hvor man kan vise litt ekstra kjærlighet til sin mor.

Et bilde av min mamma og mormor ♥


♥ Jeg har bursdag den 13. februar. Hvem liker vel ikke bursdager? I år blir jeg hele 20 år(!!), tenk det?

♥ Valentinsdagen kommer dagen etter, som da er den 14. februar. Denne dagen sier vel seg selv? Og Selv om man ikke har en kjæreste å feire med, er det alltid koselig å gjøre noe litt ekstra hyggelig med venner eller familie.

​Bilde fra bursdagen min i fjor:´) 

♥ Vinterferie!!! Hva er vel ikke bedre en ferie! Vinterferien er i uke 8 i år, som vil si at den er fra 19 - 23 februar.

#nouw30daychallenge

Link finner dere her

Likes

Comments


♥ ​ Av og til pleier jeg å sette på gråte-sanger når jeg skal skrive. Ikke fordi jeg liker å være lei meg, men det er da jeg funker best når det kommer til skriving og tenking.

♥ ​Jeg er avhengig av kaffe, sjokolade og børste håret mitt.

♥ ​ Jeg har blitt jaget av en eldre mann, noe som har resultert til at jeg er redd for menn som er skallet. Dette er noe jeg virkelig prøver å komme meg over.

♥ ​ De fleste som møter meg for første gang, forteller meg ofte at de trodde jeg var annerledes.
Annerledes som at de trodde jeg var mer overlegen og "bitchy". Dette er noe jeg blir glad for å høre at jeg viser å ikke være. Samtidig som jeg syntes det er trist at folk tror det først om meg.

♥ ​ Om jeg syntes noe er urettferdig sier jeg i fra.

♥ ​ Det skal mye til for og få meg til å skifte mening når jeg først har bestemt meg.

♥ ​ Jeg kan veldig ofte velge hva jeg vil drømme om. Eller ikke velge situasjon, men menneskene som er med i drømmen. Dette er noe jeg syntes er både gøy og skummelt.

♥ ​ Jeg fikk mitt første kyss i barnehagen av en som heter Aksel. <3

♥ ​Jeg er utrolig barnslig til tider.

♥ ​ Første gang jeg fikk mensen var jeg med en gutt. Jeg var kjempe stresset og falt med vilje slik at jeg kunne skylde på det om jeg hadde blod på buksa. Det hele ente med at falle ble hardere enn forventet, og jeg måtte ringe hjem for å bli hentet.

Jeg håper dere likte innlegget, og fikk vite noe som dere kanskje ikke visste om meg fra før?

Vi blogges!
- Andrea💛

#nouw30daychallenge
Link finner dere her


Likes

Comments

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en venninne. Carina som hun heter tar virkelig vare på meg når det kommer til mat, haha. Hun sender alltid meling om jeg vil komme over på frokost eller lunsj. Og som regel lager hun alltid noe fancy greier som jeg ellers ikke hadde giddet å laget. Med andre ord så har jeg det veldig bra, hehe. :´)

Ellers i dag har jeg trent litt, gjort unna litt husarbeid og er snart på vei for å hente min hostkid.
Sååå må jeg bare fortelle kjapt at en av mine bestevenner kommer hit om kun noen få dager! Altså jeg klarer nesten ikke å vente til å se henne igjen! Skal skrive mer om det senere, men nå må jeg dessverre kjappe meg slik at jeg ikke kommer for sent!

Vi blogges!
#nouw30daychallenge
Link finner dere her

Likes

Comments


Du vet de dagene hvor du våkner med et energinivå på null? Det var meg i dag tidlig. Normalt ville jeg blitt liggende i sengen og syntes synd på meg selv. Men i stede tok jeg på meg treningsklær og gikk en tur på treningsenteret.

Jeg som våknet med å tenke at denne dagen kommer til å bli en sikkelig blåmandag, ble endret til en veldig fin dag. Alt på grunn av jeg kom meg opp av sengen og ut døren. Det er dager som dette som gir meg motivasjon til å pushe meg til å gjøre ting som kanskje ikke frister så mye der å da. For jeg ser og føler hvor mye det hjelper meg etter på.

Så til deg som sliter med å komme deg ut av sengen:
Ikke tenk, bare gjør det. Kom deg opp, ta en kaffe, gå en tur eller møt en venn. Du vil føler deg 100 ganger bedre enn hva du ville gjort om du ble liggende i sengen.


Håper alle får en fin uke, vi blogges☺️

- Andrea

#nouw30daychallengeLink finner dere her

Likes

Comments


kl 09:00 - Våkner opp av panikk og tårer.

kl 09:45 - står i dusjen.

kl 10:00 - sovner igjen.

kl 13:30 - våkner.

kl 14:00 - spiser Pizza, nudler, iskrem, popcorn, smågodt, kjeks.

kl 15:30 - ser film i sengen.

..................

kl 18:00 - fortsatt i sengen å ser film.

kl 19:00 - hjemme.

kl 19:24 - skriver denne setningen.

Søndag 28. januar 2018#nouw30daychallengeLink finner dere her


Likes

Comments

Instagram@andreaisaaksen