Nu har det blivit 3 dagaf kvar sen tar vi sommarlov, det ska bli sååå skönt att ta sommarlov!
Detta blir det sista året för mej och det året kommer att bli så underbart!
Det kommer att hända mycket bra saker nu den senaste tiden och det är att vi ska jobba på Sweden Rock Festival med bästa ida. Vi kommer att ha 4 underbara dagar!
Vi kommer att festa, jobba och ha super roligt!
Så vill ni träffa oss är det bara att säga till så får vi se om vi vill/kan träffa er!
Sen blir det att sola träna lite och sen ska jag jobba på Hällevikslägret och jag hoppas att det kommer bli 3 bra veckor!
Sen efter det är det lite små jobb som jag kanske ska göra!
Föresten så har vi sålt alla våra hamster ungar så vi har inte några kvar!
Men om ni skulle vilja köpa en av oss kan ni hitta 5 ungar som vi hag sålt dit, så dom kan ni hitta där om dom nu inte är sålda!
Sen när skolan börjar så börjar vi med 5 veckors praktik och sen flyttar vi in våra saker i lägenheten!
Sen efter det så är det lite lov och efter det så åker vi till luleå och har 2 månaders praktik. Och eftet det är det typ studenten!
Fyyy fan vad jag längtar!
Nu vill jag ned ta studenten!
Men nu får ni ha en bra vecka för jag är super trött och ska spara på krafterna tills i morgon. "Ny dag nya tag" som jag brukar säga

Men godnatt på er!

PS: Förlåt att vi inte har bloggat men efter som vi slutar om 3 dagar så ska alla uppgifter vara klara så då blir det att dom får gå först!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Nu har vi skaffat en instagram där ni kan följa oss i vardagen och hoppas ni följer oss där 😉

Likes

Comments

Hmm... Det var länge sen det kom ett inlägg här, men hur fan ska man hinna med allt här i världen.
Det har varit mer än en veckas påsklov och vi har hunnit med en massa saker under lovet.
Jag (andrea) har varit uppe hos ida och ridit finna sadiado, sen har jag mött upp ida i bromölla för att hämta den nya hamstern Frost.
Vi har statar upp en hamsteruppfödning som heter GoldenHamster, vi har både en hemsida och en facebooksida. Det kommer snart en kull med små hamsterbebisar.
Mina (ida) hästar har fyllt år, molly blev gammal och cribbe har fyllt 2 år, fan vad tiden har gått fort.
Juste snart är det sommar med. Vi får inte glömma bort att vi har faktiskt gjort lite nytta lämnat in arbeten som ska vara inlämnade. När jag skulle åka upp till ida så tog jag med mig siri och fan vad tippen blev glad i henne, tippens nya kärlek, men siri bara morrade på tippen för hon tyckte att han var fett irriterade.
Första dagen börjar med att jag och ida var över trötta och sen senare på eftermiddagen skulle vi ha fösta hjälpen och det hade vi väldigt kul åt för vi skrattade nästan hela tiden😂
Men vi får hoppas att det blir en bättre dag imorgon.
Vi har precis longerat molly i den fina himmelen!
Ha det så bra så länge!

Likes

Comments

Att få vara med er gör att vi mår både bättre och sämre 😊

Likes

Comments

TJO!
då är fake måndagen över! vi har varit väldigt kreativa idag för en gång skull faktiskt! fått mycket gjort!
för det första så har vi ju köpt in en hamster till (som vi skrev igår) och med det så ska vi börja med uppfödning på guldhamstrar! vi har gjort en hemsida där vi har skrivit upp allting, planerade kullar, våra nuvarande hamstrar och info angående att skaffa hamster och även våra kontaktuppgifter. ta gärna en koll på den! :) http://goldenhamster.weebly.com/index.html
vi har också startar en grupp på facebook där vi kommer att uppdatera lite mer regelbundet om vad som händer och planeras :) här är länk till den, gillar gärna :)
https://www.facebook.com/pages/GoldenHamster/62723...

Vi fick tillbaka våra prov som vi hade i sällskapsdjur för två veckor sedan idag också! Lite delade reaktioner på vad vi fick för betyg på dem men en av oss blev nöjd iaf! :P
Fick för oss att vara lite hälsosamma idag också! även om vädret var uselt och det var kallt ute så tog min Molly och gick en runda på ca 6km! härligt men kallt!

Likes

Comments

Jaha då är vi tillbaka på skolan igen i Ingelstad! (drygt) men men de e snart lov igen så man ska väl inte klaga för mkt!
Helgen har inte varit så händelse rik för någon av oss, (ida) jag har typ ägnat mej åt stallet, tränat molly. Dressyrpass, en lång runda på berget och ett longeringspass fick det bli för min molle-mu! blev även en lång runda på berget med Sandiado, det var väldigt länge sedan jag red honom!! men kul var det! :D
(andréa) jag har i princip bott i ishallen denna helgen, så en hockey helg helt enkelt! Men igår så var jag och hämtade vår lilla fina Prim :D gulligaste hamstern alltså! :3 mycket trevlig och snäll men lite rädd just nu, hon vänjer sej nog väldigt snabbt.
just nu så sitter vi på andréas rum och vi har nyss fikat. vi är så övertrötta så minsta sak som händer är typ det roligaste som någonsin hänt oss !! så kan de gå!
förklaringen på att man ska hjälpa en stackars hamster att dricka ifrån sin vattenflaska kan blir en skum förkortning och leda till mycket konstiga tankar....
"hjälp honom det kommer inget!!"
ja ni förstår nog själva vad den meningen kan framkalla misstolkningar hon övertrötta folk! XD jaja inte lätt!
Nedräkningen till sommarlovet har börjat oxå! det är ungefär 94dagar kvar!!! beroende på när man drar här ifrån ;) sen efter det så börjar sommarjobbet och allt annat skit man ska hitta på i sommar! kommer lätt att bli en grym sommar B)
här kommer blider på Sandiado och lilla Prim :3


Xoxo

Likes

Comments

Ni som vill veta lite, här får ni veta 5 sanningar om oss 😊

A: Glömmer det mesta
A: pratar högt och skrattar
A: dålig humor
A: Är en person som inte tar så mycket plats
A: skrattar åt dåliga skämt 😂

I: värdelös humor!
I: gör mej själv lätthörd
I: tar rampljuset när jag vill ha det!
I: världsvan
I: Pedantisk!

Blir inte mycket roligare än så ;)

Xoxo


Likes

Comments

Ja... Idag har varit en helt okey dag antar jag. började lagom konstigt med det där ägget som va lite udda som sagt.... Men efter det så fick vi ju ett gott skratt iaf!
Det är rätt mycket folk som snackar om mej och Andréa .. och vi vet att ni är jätte nyfikna på vad vi gör. ( uppenbarligen så vet ni redan saker om vi gör, utan att vi et det) men men tänkte att jag kunde svara på en av era små påhitt!
det här angående om vi är i förhållanden osv... 
och svaret är NEJ ! vi är inte i förhållanden och vi har ingen på G, någon av oss!
Vi lever livet som SNIGLAR ( och ja de ska stå snigel) 
Palla med mer drama när vi ändå får det vart vi än kommer ;) och om ni nu inte håller med oss om att vi faktiskt är singlar så vill vi gärna veta vad ni har för ideér och funderingar över detta! men vill bara säga detta först, det är våra liv... vi gör valen och ni kanske inte alltid håller med om vad vi säger och gör, men om ni inte är inblandade i våra val så borde ni faktiskt inte lägga er i.. eller ? låter rätt logiskt enligt mej! 
Jag kommenterar ingens liv, jag har inte med det att göra och helt ärligt så bryr jag mej inte om vad folk gör så länge det inte handlar om mej! :)  har ni fler frågor som ni vill ha svar på, gå till våra ASK och fråga där, men inte anonymt!! 

Idag rymde mitt as till hund oxå..... tyckte att jag skulle vara lite duktig och göra som läraren sa på lektionen, " ge era hundar fritid" ja men de låter som en bra grej! :) 
tänkte att släppa hunden på en åker kan vara bra, då kan jag ju se honom hela tiden och han springer säkert inte så långt! :D 
oh well.... i guess i was wrong about that! han försvann som sköten ur en kanon och vi fick leta efter honom i ungefär 20-30 min!! När vi väl hittade honom så såg han mer ut som en lerklump än en hund! så de blev en enkel biljett till duchen!! XD 

Likes

Comments

Godmorgon alla ☺️
Dagen började ganska bra, när jag skulle äta mitt ägg så kännner jag att det är något som luktar äkligt!
Jag och ida kollar på varandra och börjar skratta lite senare så känner jag att det är mitt ägg som lukat äkligt och det luktar klor!!
Vi skrattade länge och varje gång jag skulle ta en tugga så börjar vi skratta 😂😂

Hoppas ni kommer ha en rolig dag!

XoXo

Andrea

Likes

Comments