Gokväll!

Jag tror aldrig att jag riktigt har berättat vem jag är..
Jag har nog inte berättat min story!
Are you up for it?

Here we go..
Jag heter Andréa och jag är 24 år gammal. Jag bor i Växjö. Jobbar som barnskötare på förskola och känner att det är mitt kall. Älskar att jobba med barn och deras utveckling. Jag bor själv i en stor tvåa och jag lever livet.

Som person är jag väldigt glad och vaknar alltid med ett leende. Men det leende har jag inte alltid vaknat med. För två år sen gjorde jag nånting som förändrade mitt liv. Jag gjorde en gastric bypass operation en sån som förminskar magsäcken så att man går ner i vikt.
Hela min uppväxt har jag kämpat med min vikt. Testar mängder olika dieter hit och dit men ingen som riktigt har fungerat för mig.
Dagen efter operationen det var då jag började leva.
För många låter det helt crazy att det var då jag började leva mitt liv, men truth to be told så kändes det som att jag aldrig har levt mitt liv förrens då. Jag har mått så dåligt i så många år, men att ta det beslutet var det bästa för mig. Jag är glad att jag gjorde operationen för det har hjälpt mig att bli den jag är idag.
Jag är inte tillbakadragen, jag är inte lika blyg, jag våga säga vad jag tycker och tänker.
Jag skrattar till 99% av tiden, witch is a good thing för ett gott skratt förlänger livet och jag har så många år att ta igen.
Det kanske låter som att jag är världens drygaste person eller att jag söker uppmärksamhet, men det gör jag inte. Jag söker absolut ingen uppmärksamhet genom att berätta min story. Jag delar med mig för att jag är nog inte den enda som har mått eller mår dåligt. Jag vet hur det är att vara deprimerad och göra dumma saker. Men att våga ta steget för att vända på sitt dåliga liv från att vara 100% negativ till att bli 100% positiv.
Jag är så otroligt stolt och glad över mig själv för den personen jag är idag. Jag känner att jag är mycket starkare än jag någonsin har varit.
Men jag måste säga att livet är inte alltid en dans på rosor. Det kommer motgångar i livet, men fy tusan vad glad man är att man är stark för att klara av dem!
Jag trodde aldrig att jag dög som person i andras ögon. Att jag var ful, tjock och gräslig. Många säger att jag är vacker bla bla bla, men innan kunde jag aldrig se det. Kunde inte ens titta på mig själv i spegeln för jag hatade mig själv.
Men nu, nu kan jag titta mig själv i spegeln och se att jag är vacker. Jag kan säga till mig själv när jag tittar på mig själv i spegeln "damn girl, you looking good!"

Detta blev ett väldigt långt blogginlägg och nu när jag sitter och läser igenom allt jag har skrivit så kommer det blandade känslor. Även några tårar rinner ner för min kind, även de är blandade.

Det enda jag vill egentligen säga är att jag är så förbannat stolt över mig själv och glad att jag är den jag är idag.

Detta är jag då mitt nya liv började!
Nu två år senare och jag mår fantastiskt bra💕

En sån stor skillnad! Men jag ångrar INGENTING!

God I love myself💕

✌🏼️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna förbannade saknaden av någon gör så ont i hjärtat.
Det kommer stunder då och då för mig när jag verkligen saknar min morfar. Min älskade lilla morfar som fick lämna oss på tok för tidigt.
Att sitta och lyssna på honom när har pratar om vissa saker. Att få känna hans doft. Att få höra honom skratta. Så otroligt många saker jag saknar med honom. Det är hjärtkrossande💔
För några veckor sen hörde jag en låt Lisa Nilsson sjöng på allsång på Skansen - vart du än går. Den har absolut ingenting med min morfar att göra, men låten är så fin och jag bara tänker på honom när jag hör den.
Jag länkar klippet här nedan så får ni höra hur otroligt fin den är.

https://youtu.be/hBZtzVyNypA

Min älskade morfar❤️💔
Du finns alltid i mitt hjärta och jag saknar dig enormt mycket ska du veta!

Likes

Comments