Vecka 23

Som ni kanske märker kommer dessa veckoinlägg på tisdagar, det är för att vi byter vecka på tisdagar så jag kan skriva om hur hela veckan varit.

Vecka 23 då, hej vad det går nu, hinner knappt med innan en vecka är över. Nu mår jag lite bättre igen, äntligen! Lite små illamående men inte så jag velat kräkas. Jag känner mini tydligt flera ggr om dagen nu, tror det kommer att bli en riktig lite busunge om hon fortsätter så. Tröttheten är kvar, jag är duktig om jag håller mig vaken längre än till 21. Halsbrännan är också fortfarande kvar, hatar den! Jag har också fortsatt varit lite hängig med hosta och snuva men det börjar gå över tack och lov. Skulle ju vaccinera mig mot influensan på jobbet men när vi hade vaccination fick jag inte pga att jag inte gått tillräckligt långt i graviditeten sedan var det massa röda dagar och ledighet och efter det har jag varit förkyld och då vill de inte att man ska ta det. Snart är det kanske ingen idé, får höra med barnmorskan vad hon tycker. Denna vecka står det också i appen att om hon föds nu har hon faktiskt en chans att överleva, hur sjukt?! Nu hoppas vi såklart att hon stannar minst 15 veckor till!

Jag har nu börjar förstå varför alla tjatar om knipövningar hela tiden, haha. Hittills har det gått jättebra men härom dagen när jag hostade och nös så kom det varje gång några droppar i trosan och jag trodde att jag skulle kissa på mig. Ursäkta ofräschheten men jag har ju lovat att vara ärlig haha. Nu försöker jag så ofta jag kommer ihåg det knipträna men jag önskar jag kom ihåg det lite oftare, haha. Har laddat hem en bra app som heter tät som ger väldigt bra kniptips och övningar, ladda ner den vett ja. Knipövningar ska man helst göra oavsett om man är gravid eller inte, finns inget negativt med det och man kommer tacka sig själv när man är äldre och klarar hålla tätt när kompisarna kissar på sig. Så börja knip alla flickor, kvinnor och damer där ute!

Denna vecka har jag mest jobbat men jag har också varit på fest igen, partymamma, haha! Vi var ett gäng från jobbet som umgicks lite och jag hade urkul! Har världens bästa kollegor! Saknar att kunna ta en shot men i övrig går det hur bra som helst att vara nykter trots att alla andra dricker, man mår mycket bättre dagen efter också, hehe. Vi var kvar på förfesten ända till strax före två på natten sedan skjutsade jag in några på stan och åkte sedan hem och kröp ner i sängen bredvid min favoritkille. Har också varit på Birsta med Sandra där hon bjöd på lunch och vi surrade ikapp massa, hur go är hon inte och lyx för mig! Det känns lite roligare att vara gravid nu, dels för att jag mår bättre men också för att jag orkar vara med på saker mer och känner mig inte lika utanför då.

Minis byrå börjar fyllas med nödvändigheter nu, älskar att öppna lådorna och kolla på hennes små saker. Dock har jag insett att vi har ganska mycket kläder redan i storlek 56-62 men bara ett sett i storlek 50 och både jag och R vägde ganska precis 3kg när vi föddes så kan hända att vi behöver köpa/önska oss några fler plagg och pyjamaser i storlek 50. Köpte faktiskt några plagg i 50 när jag var på Birsta med Sandra i helgen, kunde inte hålla mig. Hört att många rekommenderar omlott bodys när de är så små så är väll framförallt det vi behöver. Vi får nog vänta med att köpa/önska oss plagg i större storlekar än 62 då vi redan nu har lite ont om plats i byrån och det är länge kvar innan hon kommer hunna ha det, förhoppningsvis hinner vi flytta innan. Filtar har vi en massa redan också, kanske lite för många, haha.

Idag går vi in i vecka 24, heja heja!

Du är grym!
/A

Gillar

Kommentarer

Disneycheeyen
Disneycheeyen,

Vilka underbart söta mössor 😍😍

nouw.com/disneycheeyen
andreahakansson
andreahakansson,

Jaa visst är dem fina, från wish typ 9 kr styck, som hittat! Supermysigt tyg också! 😍👌

nouw.com/andreahakansson
Disneycheeyen
Disneycheeyen,

Tack! Det ska jag kolla upp👌

nouw.com/disneycheeyen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229