Iris på föris

Förra veckan skolade jag in vår mini på förskolan. Så sjuk känsla att hon ska vara där när vi jobbar båda två! Inskolningen gick över all förväntan. Mini har ju varit väldigt blyg en tid och haft svårt att släppa taget om framförallt mig men veckan innan inskolningen var det som att det släppte lite. Då började hon leka med andra barn, våga sig fram till andra vuxna och visa vad hon ville ha, så skönt!

Första dagen på måndagen var vi bara där ca 1h för att kolla lokalerna och prata lite bara. Då var hon ganska blyg och vågade inte lämna mig mer än någon meter även om det fanns många spännande leksaker. Andra dagen åt och sov hon där första gången men jag var kvar hela tiden, då vaggade hon lämna mig lite längre ifrån när hon lekte dessutom och allt gick jättebra. Sedan såg dagarna ungefär likadana ut fram till torsdag då jag var med medan vi var ute och lekte men innan dem skulle gå in så lämnade jag henne och gick hem och ja jag grät och nej hon grät inte fast hon såg mig gå, haha! Hon hade varit lite smågnällig när de gått in men då var hon ju också trött och hungrig eftersom det var strax före mat och vila. Sedan kom
Jag tillbaka strax efter att hon vaknat och allt hade gått jättebra. På sista inskolningsdagen (fredagen) var jag bara med en kort stund ute sedan lämnade jag och hämtade inte fören det var dags att gå hem och då hade allt gått jättebra.

Blir så stolt över vår lilla stora tjej och det är så kul att hon verkar trivas så bra med både kompisar, personal och miljön. Känns konstigt men ändå bra att lämna henne där och vara på jobbet för vi vet att hon har det bra undertiden. Sedan är det egentligen perfekt att jag jobbar skift så behöver hon inte alltid gå långa dagar då jag lämnar henne 10.30 när jag jobbar eftermiddag och dessutom får vi lediga dagar tillsammans mitt i veckan ibland och det är verkligen mysigt!

Kommer värdesätta exakt all tid vi får tillsammans nu innan plutten kommer! Självklart efter också men nu kan jag verkligen lägga allt fokus på henne och då ska hon få det, världens bästa tjej!!

Kram
/A

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229