Guess who’s back.. back again!

Hur ofta läser man inte i bloggar ”nä nu ska jag ta tag i detta igen och blogga oftare” också går det som planerat en kort period sen kommer livet emellan.. igen. Därför tänker jag inte lova nått MEN jag saknar att skriva av mig och har tänkt att jag inte måste skriva långa innehållsrika inlägg som jag läser igenom noga innan den publiceras utan istället skriva från hjärtat och publicera när jag vill, kan och känner för det. Jag kommer också skriva det jag vill och känner för i stunden inte lova att ”detta kommer i nästa inlägg” för då läggs det jag vill på kö för att jag lovat ett annat inlägg före och då blir det press och stress. SÅ från och med nu blir bloggandet mer ett sätt att skriva av mig, ärligt och ofiltrerat, kanske läser nån och känner igen sig, kanske läser ingen, får se.

Ska iaf berätta lite kort om vad som hänt sen jag bloggade ofta. Vi har sålt vårt hus för att vi ville bygga nytt hus, bodde då tillfälligt i min mammas radhus. Vi hittade ingen perfekt mark för ett husbygge så vi började leta även befintliga hus och hittade ett nytt hus i samma ort men nytt område och flyttade in i början på december -20 och ångrar inte en dag att vi flyttade dit. Älskar tomten och känslan av att känna sig hemma på riktigt. Finns såklart lite renoveringar vi vill göra men huset är väldigt fräscht och inget som behöver göras på flera år om vi inte vill, målat lite har vi gjort men det är ju lite efter smak.

Jag jobbar också heltid igen (sedan jan), på hjärtintensiven/kardiologen och älskar mitt jobb men tycker det är lite jobbigt att vara ifrån barnen ganska mycket, speciellt Frank som utvecklas så mycket fortfarande så känns som att jag missar mycket. Skulle dock ljuga om jag sa att det det inte är lite skönt också att få bara vara jag ibland även om det är jag som sjuksköterska och inte höra ordet mamma hela tiden, haha.

I övrigt rullar livet som tvåbarnsmamma på, ekorrhjulet ni vet! Har dock på midsommardagen festat första gången sen april -19 och även om det var pandemiregler så var det väldigt roligt, kanske tack vare sällskapet i och för sig men så underbart att få klä upp sig och träffa lite folk igen! Älskar att ta på mig klackar, det är att klä upp sig för mig!

Ja ja nu vet ni att jag lever och förhoppningsvis uppdaterar då och då.

Ha det gott!
/A

Gillar

Kommentarer