Det här SKA jag göra!

Idag har det verkligen varit en bra dag trots att jag var på personalfest med hotellet igår där jag för övrigt drack mer och stannade längre än jag hade tänkt men roligt var det! Vi har varit på studiebesök på barnkliniken på sjukhuset och jag tror att jag aldrig lyssnat så intensivt på någonting. Jag kände hela tiden att "det är det här jag vill göra, det är det här jag ska göra!".

Jag har väll alltid varit inställd på att jag vill jobba med barn när jag är klar men efter praktiken på onkologen började jag faktiskt tvivla, jag trivdes så otroligt bra dör ju, men nu är jag säker igen! Att jobba med barn blir det sen om det blir på mottagningen, BVC, barnavdelningen eller prematuren återstår att se.

Jag har nog aldrig känt mig så taggad på att bli färdig nu, nu vill jag börja jobba!

Hela livet känns bättre nu, jag känner mig mycket gladare och tryggare som person (även inuti), jag uppskattar saker jag tidigare hatat och jag trivs med det mesta i min tillvaro. Jag är så otroligt tacksam för alla fina människor som finns i min närhet, både nya och gamla, som är en stor del till att jag nu såhär bra och mer och mer sällan får ångest (framförallt beslutsångest över allt). Hoppas denna känsla håller i sig!


Du är bäst!
/A

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229