Mysbak med Carina och Emelie imorse, pappa, Alex och mackan va ute på jakt så vi passade på att baka lite! Eller snarare dekorera och fylla mellan bottnarna. Har inte ätit av tårtan men dom sa att den blev super god! Så det var antagligen lyckat.

Är inne på min 2:a dag med tandblekningen nu och ser redan skillnad. Skall bleka i 3 dagar till sedan pausa i 2 dagar och sen bleka igen om jag inte är nöjd med resultatet. Tycker detta är så roligt, ett vitt leende är aldrig negativt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att leva i en värld där att vara otillräcklig är det normala. Känna sig missnöjd och annorlunda är en del av vardagen, den ständiga känslan inom sig att man inte duger. Endast för att man inte ser ut som idealet. Men vad är ens dagens ideal, är man för smal är det skrämmande, det finns ändå inga "killar" som vill ha en benig tjej. Är man för stor är man äcklig och ofräsch, man bli klassad som att inte ta hand om sig själv.

Oftast när man lider av övervikt eller fetma har det en orsak, i många lägen har man tröstätit och sedan inte haft den mentala styrkan att ta sig tillbaka i gamla vanor. Likaså när man lider av undervikt beror de ofta på att man har problem med att äta, ibland kan inte kroppen ta upp maten, hur mycket man äter går man inte upp i vikt. Vi är även alla byggda på olika sätt, breda axlar, små höfter osv. DET ÄR NORMALT.

Jag är inte nöjd, jag är missnöjd på nästan alla plan med mitt utseende. Mina vader är för breda, låren för tjocka och slappa, magen putar ut för mycket, brösten är jätte små, rumpan är för hängig och stor, håret är för kort, ansiktet är runt utan konturer dessutom är jag sjukt blek.. Jag är otillräcklig i mina ögon.
På tal om ögon, jag gillar mina ögon. Har alltid vart nöjd med dom, har dessutom aldrig fått en negativ kommentar om dom heller.

Men varför har jag dessa känslor inom mig, och varför försvinner dom inte? Jag kommer inte känna mig mer nöjd oavsett om 100 personer ger mig komplimanger över de som är mina komplex. För det har med mig att göra inte någon annan. Jag vill inte visa upp mig för någon annan, jag vill visa upp mig för mig själv. Va stolt.

Men jag kämpar, jag kämpar med kosten, börjat träna igen. För jag vill kunna titta i spegeln och se en helhet och känna mig tillräcklig. Men tror ni att ni som lägger kommentarer till mig om att jag inte borde gå ner i vikt får mig att må bättre? Kanske tror ni det men det jag hör är lögner!! Ni menar nog bara väl iallafall vissa av er men det hjälper inte. Nästan alla jag har nämn till att jag vill nå mitt ideal, en smal kropp så jag kan se mina konturer i ansiktet. Era reaktioner är "Nej, du behöver inte gå ner i vikt du har redan drömkroppen!" "Sluta, du kommer tappa alla dina kurvor" "Tänk på att du kommer inte ha någon röv kvar"

Snälla ni varför säga emot, vi som kämpar behöver bli pushade i många lägen. Så snälla ni som säger emot oss som kämpar för något, säg inte emot. För de drar oss inte upp, de drar oss ner. I alla för mig, jag är inte den säkraste tjejen, jag har legat på övervikt när jag var yngre.

Dra inte ned oss som kämpar för en lycka inombords, era negativa ord kommer inte göra det bättre.

Likes

Comments

En snabbvisit in till stan, påväg till min första och enda lektion idag. Bli nog ett stopp vid solariumet innan jag åker hem igen.
Så tröt på kylan, och snön. Var är värmen??
Hatar verkligen denna månaden, januari. Finns inget skoj. Skolan börjar, mörkt hela tiden och är det inte mörkt är det kallt. Man har ju inte lust att göra någonting!!
Kanske låter sjukt negativ men seriöst tror många håller med mig...

Likes

Comments

Myslunch med mamma på royal Thai.
Hade lite olika saker inbokat under min 4 timmars rast under dagen, gick en vända till solhuset, var även på banken och hämta ut lite papper. Sedan ett möte med en av de mest betydelsefulla människorna i mitt liv just nu. Avslutade rasten med lunch tillsammans med mamma, mysigt. Pratade massor.

Är nu hemma och skall strax gå ut till stallet. Sedan ska jag bara ligga i soffan och kolla tlc resten av dagen! Sjukt trött.

Likes

Comments

Minns dagen som om det vore idag. Vaknade upp av ett sms från min kusin, det stod "älskar dig" Jag visste direkt varför hon hade skickat smset, det tog mig bara någon sekund att förstå att någon inte längre fanns kvar. Och så var det, jag gick upp och såg mamma i köket, jag frågade om farfar hade gått bort och hennes svar var ja. Jag hade inga ord jag brast ut i tårar.

Ikväll skall vi till farmor för en minnesstund, kommer bli mysigt att samlas släkten tillsammans. Man måste ta vara på tiden med de fina människor man har. Min farmor e så stark, hon har klarat detta året bättre än någon annan skulle ha gjort!

Likes

Comments

In looove.... Köpte ett par nya skor häromdagen. Riktigt fynd, alltid bra att ha nu när man ska utomlands om bara en månad. Inte heller fel att dom kommer från favorit märket MK. Älskar allt från MK, både kläder, skor, väskor m.m. Nu behöva det bara lite nya kläder, kanske någon till bikini. Får se, beställde en Basic svart bikini igår, men kan aldrig få nog. Bikinis är som en drog!!!

Likes

Comments

Varför har jag en illuminati tatuering?

När jag skulle åka och tatuera mig för några veckor sedan var jag inställd på en helt annan tatuering, en Nefertiti på revbenen som står för makt och skönhet. Men jag ångrade mig någon vecka innan jag åkte ned till Malmö för att göra min 4e och 5e tatuering. Det var ett impulsryck, tycker att illuminati symbolen är otroligt vacker men samtidigt så mystisk och spännande.
Men det finns en tanke bakom min tatuering, en tanke som många säkert inte förstår sig på eller har en negativ åsikt om.

Jag personligen tycker att vi lever i en delad värld, många länder exempel Sverige kämpar för att göra våra klippor mellan varandra mindre genom att se till att ekonomin skall bli så jämn så möjligt. Men är det verkligen ekonomin som skiljer oss åt? Jag anser att religion är något som skiljer oss alla åt. Alla krig har oftast startat med tankar kring hat mot en viss religion att göra. Det tycker jag är fel. Vi har alla rätt till tro, tro på något, exempel en Gud. Men varför skall vi tro på olika gudar. Varför skall vi som inte tror på Gud anses som annorlunda.
Jag tror inte på Gud, jag tror på vetenskap. Jag tror på det som går att bevisa, därför har jag gjort denna tatuering. För längesedan skapades ett brödraskap vid namn illuminati som kämpade emot kyrkan och strävade efter vetenskapen. För mig är detta viktigt, att vi alla kämpar och tror på något gemensamt, och för mig och brödraskapet illuminati är det vetenskapen.

Likes

Comments

Skall nu i veckan göra en avgjutning av mina tänder för att få personliga skenor. Har länge velat bleka tänderna men inte blivit av förens nu, vill göra det göra riktigt så därför skall det göras av en tandläkare/tandhygienist. Finns inget finare än ett krit vitt leende! Kommer lägga ut lite före-efter bilder efter mina första behandlingar.

Likes

Comments

Lite roligheter är redan inbokat inför det nya året. I februari åker vi iväg med mamma till Kanarieöarna, så skönt sedan i mars blir det Kanarieöarna ytterligare en gång fast då med pappa.

Finns även lite tankar kring att besöka Rom i maj med släkten, inget bestämt än men hoppas på att det blir av. I sommar är det både Bråvalla + resa till Cannes igen, tillsammans med Deniz och Felicia. Till hösten är inget bestämt så får ta det som det kommer! Längtar
sååå efter värme!!

Likes

Comments

2015, mitt livs mest turbulenta år på både gott och ont. Det började med att min farfar gick bort, och pappa låg på sjukhus. En jobbig vår där man började fundera på hur man vill göra i livet, kom på att jag vill ta tag i min träning, skaffade mig ett mål, gå ned i vikt och nå en drömkropp. Åkte på flera roliga resor som även vart höjdpunkterna detta året. Sommarlovet slutade och hösten började komma, jag skulle fortsätta min viktnedgång. Hade lyckats gå ner nästan 7 kilo under sen vår/sommaren. Men fick körtelfeber och fick inte träna på 2 hela månader, när jag väl skulle börja träna igen släppte mina föräldrar en bomb, dom hade bestämt sig för att skiljas. Jag visste att vi alla skulle må bättre genom deras beslut men det var ändå fruktansvärt jobbigt, jag mådde väldigt dåligt och blev sjuk igen. Blev aldrig frisk kan man säga, mådde både psykiskt och fysiskt dåligt. Men det har vänt det har blivit positivt och jag börjar bli frisk. 2016 skall bli ett bra år, jag har tagit lärdom från 2015 att ta vara på allt och livet har sina motgångar men man får ta igen de när man är stark nog att klara av det. Allt händer för en anledning och när vissa dörrar stängs öppnas det nya.

Likes

Comments