Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ledig idag igen!!! Fick ett sms att vi var lediga idag och tack och lov så gick jag upp tidigt ändå så slapp jag sova bort denna soliga dag! Nu ska jag dra till en kompis ,senare kommer Felicia till mig vi har inte träffats på jätte länge så ska bli kul!

Likes

Comments

Ännu en super grym dag på summerburst! Hände mycket roliga saker idag haha' Fanny faceplanta (stavas hur?) mitt i Ullevi hahah har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då hahah! Mer detaljer om allt kul kommer senare mer bilder från kvällen kommer också i nästa runda för annars blir det väldigt mycket bilder på en och samma gång. Nu är vi iaf hemma har ätit och ska snaart sova för är så brutalt trött och ont i hela kroppen efter 8 timmar stå upp två dagar i rad!!

Likes

Comments

Summerburst leverade som tusan! Hur kul som helst men Gud vad mycket folk måste vart runt 60 tusen kändes det som ...kanske överdriver men mosad blev man och sönder trampad men det får man tåla ;) i morgon är det lördag och summerburst igen hoppas det blir lika kul som idag!

Min rygg,ben och fötter värker obeskrivligt så nu ska jag sova uppdaterad i morgon puss <3

Likes

Comments

Superbra kväll idag! Stack till Liseberg vid 18 tiden och åkte en runda helix ;) och sen gick mot stora scenen för att se Miriam och WOW va grym hon var!!!! Super cool är hon , och jävla rolig också för den delen. Någon som vet hur man underhåller en publik så är det hon :) sen avslutade vi kvällen med en korv och dricka .

Imorgon kommer Fanny som jag skrev igår men ska bli jätte kul!! Puss och godnatt <3

Likes

Comments

Instagram@andreafrojd