Hej hej!
Hoppas alla har bra glad alla hjärtans dag!! Jag har inte det för att jag är sjuk på just denna dag som jag älskar mest av hela åren som kommer. Då får jag stanna hemma på just denna dag och jag hatar det, jag skulle gå ut med killkompis men nu blev det inte det.
Men jag hopppas ni andra har det bra på denna dag att sprida kärlek till dem man älskar mest i hela värden.

Puss och kram AndreaElena


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena!

Jag har helt glömt bort att blogga för att jag haft så mycket i skolan och träningar. Men nu har jag äntligen börjar på nytt säger jag för att kunna blogga mer än jag gjorde förut.

Kram AndreaElena


Likes

Comments

Då var man äntligen hemma från vackra vinterlandet, för att kunna ligga i sin härliga säng och internet. Här fanns det knappt inget internet, men nu har man super bra internet haha.
Man hade inte så mycket att prata om så hej så länge.

Kram AndreaElena

Likes

Comments

Godmorgon alla!

Ja, då var det bara dra hemåt nu från vackra vinterlandet i fjällen. Man har ändå vart här i 2 veckor nu så man längtar hem lite, nu måste man packa och städa. Så när man kommer hem till Stockholm så har man inte så mycket snö som här i fjällen som är så himla mysigt.
Snart börjar skolan i igen på onsdag och det kommer vara trist men ändå skönt att träffa sina kompisar igen efter inte har sett dem på 2 veckor. Men alla i klassen kommer tjata så mycket och vill inte ha lektioner haha. Och man måste ha lektioner för att lära sig.

Kram AndreaElena


Likes

Comments

JA, det är ett nytt år nu 2015. Detta år kommer jag se verkligen framåt för att 2015 så kommer jag bli 17 år, sedan kommer jag göra mycket mer saker på detta år yay.
Nu tog jag lite kort med inlägget.

Kram AndreaElena

Likes

Comments

Gott nytt år på er!!

Ja, då var det Nyårsafton med familjen och släkten så roligt! Jag har haft så roligt detta roliga år 2014.
År 2014 har varit det mest roligaste och spännande. Jag har slutat med allt nästan, nej bara skoja haha. Jag har framför allt börjat i gymnasiet som har lärt mig mycket och fått nya kompisar som är så härliga och roliga. Jag kommer sakna år 2014 för att året har lärt mig mycket nya roliga saker.
Men nu börjar ett nytt år 2015 det kommer vara spännande år framför mig. År 2015 kommer nu bli spännas och framgångsrik år framför mig men allt kommer förändras inom mig och mycket annat. Jag kommer också testa nya saker men det blir mest de spännande som kommer hända mig eller bara hjälpa till mer hemma än kolla ner i mobilen haha. Vi tonåringar kollar mycket mobilerna varje dag för att vi har inte något annat än kolla mobilerna.
Ja, då hälsar jag och önskar er ha ett bra nyår på er + njut av de nya året 2015.

Kram AndreaElena

Likes

Comments

Jag är nog mycket på Nouw sedan jag skaffade det. Men jag skriver så mycket och men nu har myser man framför tv:n med familjen efter har ätit och duschat skönt.
Likes

Comments

Japp, då var det måndag!! Idag så har man plit skidor hela dagen och sedan handlat mat till nyårsafton yay. Jag är nu helt slut och sliten i benen så trött är jag idag.
Nu sitter jag i soffan och njuter av lite hälsomat och snart ska jag äta middag med familjen.

Kram AndreaElena


Likes

Comments

Ja, det blev inga skidor idag för att det blev för iskallt -19 grader och det är inte så kul att åka skidor då.
Ändå kan man mysa i sitt hus här i Ramundberget med sina härliga familj. Jag har inte gjort så mycket idag, jag mest kollat på film med min tvillingsyster så kul och mysigt.
Sedan ska jag senare åka längdskidor, och jag ska åka långt det är 15 km så skönt men ändå jobbigt. Det kommer vara väldigt mycket upp och ner i spåret, jag kommer sen bli så trött över längdskidorna och kommer somna gott i natt.
Alla kommer i spåret kommer undra varför åker hon i spåret själv?! För att hon ser ung ut och snabb.

Kram AndreaElena
Likes

Comments

Hej!
Jag är ny här på Nouw. Och jag är Andrea, jag är en 16 årig tjej som lever i Stockholm men bor i Bromma. Jag bor med min familj mamma, pappa & min tvillingsyster.
Jag är en tjej som är väldigt artig, rolig, omtänksam, hjälpsam, duktig & jag kan vara envis ibland.
Mina intressen är att simma (jag älskar verkligen att simma och vatten!), vara med familjen och vara med mina vänner. Jag älskar så mycket SUSHI och jag hatar folk som ljuger för mig eller säger vad de är bra på men de är verkligen är det inte.
Jag kanske skriver mycket på ett ny blogg som jag haha.

Kram AndreaElena


Likes

Comments