BEACH DAY

Fredag, sol och värme, kan det bli bättre? Spenadera förmiddagen vid poolen, badade ca var tionde minut för det var helt sjukt varmt idag. Gick och åt lunch vid 13 på det vanliga stället, blev dock ganska besviken idag så får se om vi går tillbaka dit.

Hur som helst så gick vi direkt från lunchstället ned till stranden, gick en bra bit för att komma bort från de stora folkmassorna och sen la vi ut våra handdukar och gick och badade. Vi var bara där någon timme och solade och badade lite. Vet inte om solen tar mer nere vid stranden eller om min solkräm hade åkt bort men jag hann bränna mig ganska mycket bara på den korta stunden, inte så skönt. Det var väldigt fint på stranden med alla palmer och så, men lär nog inte spendera så mycket mer tid där för det var jättevarmt och vattnet var typ lika varmt som luften så kände mig nästan lite instängd typ, om ni förstår vad jag menar.

Med andra ord blir det en heldag vid poolen imorn, ser ut som att det ska bli en sista dag med bra väder så får passa på!

  • Nära Phuket , Thailand

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
åhh vad underbart <333
nouw.com/erikssontowa

Instagram @andreaeklund