För några dagar sedan drömde jag om att jag fick en "IBS-attack" som jag kallar de. Då var jag i närheten av en toalett men det var sex stycken som stod i kö. Jag frågade första kvinnan om jag fick gå före i kön och förklarade min situation hon sa: självklart gå du före, som tur var hörde den kvinnan framför och sa: visst gå du. Det gör så jävla ont att jag börjar svettas och krympa ihop och går till nästa tjej och måste förklara för henne med att jag kommer snart bokstavligt talat skita ner mig. Ju fler gånger jag måste förklara desto längre tid tar de. Tillslut när jag kommer till kvinnan som står näst längst fram tror inte på mig och säger: du säger ju bara så bara för att få gå före. Det slutar med att när toalettdörren öppnas så springer jag ändå före och hinner precis till toaletten.

Är det såhär eller var detta bara en hyfsat bra dröm?
Om bara tre av kvinnorna hade sagt nej hade jag aldrig hunnit.

Hade jag fått gå före dig i kön?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min största rädsla är att misslyckas. Det finns inget exakt svar på varför, det bara är så

Om jag misslyckas med en uppgift så tror jag att världen ska gå under. Eller, att folk ska snacka skit om mig. Eller om jag är på ett nytt jobb eller mitt nuvarande jobb och jag gör något fel mår jag dåligt, Jag vet att man får göra fel. Det är en del av en mänskligfaktor. Alla gör väl fel någon gång, men när jag gör de får jag ångest. Det är olika länge ångesten håller i sig beroende på vad det är för fel jag gör. Jag får möta min rädsla väldigt ofta men kommer aldrig kunna vänja mig vid den.

Vad är din största rädsla?


Likes

Comments

När de va fint väder igår så passade vi på att åka till en sjö och testade min nya kamera. Jag är riktigt nöjd! Men naturen gör en hel del själv :)

Likes

Comments

Torsdagen den 22 Juni 2017, Paris, Frankrike, Phil fucking Collins!!!

Ni vet den känslan som ni hade när ni varit på en Håkan konsert, ni som har gråtit, sjungit och skrattat med till alla hans låtar, Den känslan ni hade då kommer JAG att få uppleva. Jag ska få se min idol Phil Collins uppträda i Paris. Jag ska få sjunga skratta och gråta till hans låtar och vara med om den känslan ni fick uppleva. ÄNTLIGEN

Det var genom min pappa när jag var cirka 14 år som jag började lyssna på honom, då jag blev helt fast. Jag trodde aldrig att han skulle uppträda efter att han gjorde sin sista turné The first farewell tour 2004. På skoj har jag och pappa frågat varandra när ska Phil Collins uppträda då? ;) Det fanns alltid ett hopp långt där inne, de jag inte visste då var att jag skulle få se han en första och förmodligen sista gång på scen.


243 days to go. See u Phil!


Likes

Comments

Hur väljer man vad man skall prioritera? Vad betyder mest? Vad är roligast? Vad är viktigast?

Är det Gymmet? Disken? Vänner? Sambo? Lägenheten? Hunden? Familjen? Jobbet?

Vem har bestämt vad som skall prioriteras först? Om jag väljer vänner då blir min sambo sur, väljer jag min sambo då blir mina vänner sura, väljer jag hunden, då blir la för fan disken sur också... Så hur gör man?

Min pappa sa alltid: "prioritera rätt saker".

Då har jag en fråga till dig pappa:

Vad ska man prioritera först?


Likes

Comments

Reunion F-95 Partille Cup. Sista året vi fick spela Partille Cup och vi tog oss till B-final. Med tjejer som inte spelat handboll på flera år. 10 matcher på 5 dagar. Jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv. Om ni är intresserade av matchresultaten så hittar ni länken HÄR.

Nedan hittar ni en sammanfattning av dem 2 sista dagarna, Första är matchen mot Lugi, vinst med 11-17 och andra är B-finalen mot OV Helsingborg.

Likes

Comments

Ni människor som åker kollektivtrafik. Kan ni snälla försöka förstå att jag inte gillar när ni andas på mig, tar på min hand när jag håller i mig i stolpen för att inte ramla. STOLPEN ÄR 2 METER LÅNG OCH ÄNDÅ SKA DU HÅLLA PÅ MIN HAND. SKOJAR DU ELLER!?!?!?!?!?!?!? DU HAR HELA 1,80 METER SOM ÄR LEDIGT MEN ÄNDÅ SKA DU HÅLLA PÅ MIN HAND.

Vänligen sluta häng på mig när det är fullt på bussen. Vänligen sätt dig inte PÅ MIG när du ska sätta dig brevid mig på bussen.

Tack på förhand :):):):):)

Likes

Comments

Vi vet ju att det är någon som jobbar med att sy våra kläder. Vad jag inte visste är hur jävligt dem har det. Människor Kambodja är det som syr våra kläder, dom syr kläder till H&M. H&M är en utav dem vanligaste butikerna i framför allt Sverige men även större delar utav världen. På aftonbladet finns de en dokumentär där två tjejer åkte till Kambodja för att se hur allt går till. I 3 avsnitt får man se hur människorna sliter för 500 kr i månadslön och jobbar 70 timmar i veckan. Ni kan se alla tre avsnitten här

Likes

Comments

Jag är inte den som älskar att läsa böcker men jag har hittat en som jag faktiskt tycker om! Vill ni boosta ert självförtroende och få känslan att verkligen vilja lyckas med något så ska ni läsa denna boken. Denna boken, denna människan är ett bevis på att med mycket vilja och en jävla vinnarskalle kan man gå hur långt som helst.

Fredrik Eklund - Konsten att sälja vad som helst till vem som helst


Vill ni köpa boken kan ni klicka på länken här

Likes

Comments