Hej på er!
Jag har inte bloggat på ett tag så gör det nu!
Det har inte hänt jätte mycket i mitt liv right now, men vi är inne på sista veckan i skolan nu vilket är väldigt skönt! Dock kommer jag sakna klassen under sommarlovet. Den sista veckan nu har vi haft aktivitetsdagar eller vad man ska kalla det, det går ut på att man typ är ute varje dag och det är nån form av aktivitet man ska göra! Igår var vi ute på Ränneborg som är en friidrotts plats! Så vi tävlade klass mot klass i olika grenar inom friidrott! Det fanns även grenar som inte hade nått med friidrott att göra som t.ex pilkastning, brännboll och ja lite allt möjligt!
Man tävlade även om vem som var bäst i en gren bland tjejer och killar och jag vann faktiskt i Kula av alla tjejer! Vilket var väldigt kul!
I brännbollen gick det extremt dåligt för våran del dock...
Idag hade vi klassensdag som är en dag där, ja klassen är tillsammans och hittar på roliga saker! Vi hade tänkt att vi skulle köra mossfotboll (fotboll i en stor lerpöl) men vädret hindrade oss tyvärr... Förhoppningsvis är det bättre väder nästa år så vi kan spela då istället!
Det var typ det vi gjorde idag!
På söndag åker jag upp till Värmland vilket ska bli jätte kul! Det är ett skidläger på snö! Asså jag menar riktigt snö! Jag var på lägret förra året också och jag tyckte det var såå kul!! Men det roligaste på hela lägret är paddlingen! Jag och min kompis fick dock en vanlig kanot istället för en kajak så i år ska vi springa så vi kommer först och kan ta en kajak istället!
Sen har vår familj bokat resa till Spanien vilket ska bli sååå himla roligt!! Jag längtar super mycket!!
Men vi hörs nästa gång så får ni ha det så bra!
Kram❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har nyss kommit hem från skolan, och asså vädret! Jag fullständigt älskar det! Lite jobbigt att då sitta inne i en skola hela dagen men men.

Idag så ska jag spela med orkestern, jag har inte sagt att jag spelar i en orkester men ja, nu vet ni! Igår var jag på min första träning med en annan orkester. Jag har fått sommarjobb som musikant i en annan orkester. Låter kanske inte jätte kul men det är rätt kul faktiskt och det bästa av allt jag tjänar 5000 kr! Hur sjukt är inte det!

Men 1200 kr kommer gå åt att laga min mobil, boring... Men asså allvarligt jag får skylla mig själv. Tips om du ska köpa en ny mobil! Iphone 6 klarar inte så jätte mycket... Jag har tatt sönder två stycken nu men det beror nog mest på min klumpighet haha!

Jag glömde att blogga i helgen så gör det nu! Jag var på min kusins bröllop! Det var kul! Jätte god mat, och tårta såklart.

Dock har jag inte tränat så mycket... Jag körde rullskidor i söndags men annars har jag inte gjort nått... Mhm inte så bra... Men sak på cykelträning imorgon så då bli det ju lite träning iallafall. Tanken slog mig nu om jag ska höra med nån träningskompis om den vill hitta på nått!

Det är ju inte långt kvar tills skolavslutning nu! Vi slutar den 10:de! Jag har beställt en klänning från Madlady! Den är rätt enkel men ändå jätte söt tycker jag!

Försökte lägga in bild på den men min dator vill inte sammarbeta... 

Iallafall hoppas att du har haft en bra dag! 

Kram på dig!Likes

Comments

Hej på er!

Jag har nyss kommit hem från skolan! Jag åt nyss lite kvarg. Det är så gott! Ni borde testa!

Iallafall dagen började med att jag var lite duktig och klev upp när klockan ringde. Stolt... Jag har nämligen lyckats att försova mig nästan varenda dag den här veckan vilket inte är jätte kul... Men dagen började med ett kemiprov. Det gick rätt bra tror jag. Men vissa frågor var lite märkliga... Men jag fattade dem flesta!

Efter det var det information om konfa i en kyrka i närheten av vår skola. Asså grejen är att jag vill konfirmera mig men då måste man gå dit en gång varje vecka. Men eftersom jag tränar så mycket blir det lite svårt. Men jag vill verkligen för det värkar jätte kul! Btw jag tror jag ska gå på tonår ikväll! Det är typ ett ställe där ungdomar träffas och har as kul ihop. Har dock inte kunnat vara med på det så många gånger men aja! 

Jag hoppas du har haft en bra dag så hörs vi imorgon och då är det min kusins bröllop! Ska bli så kul! Är det bara jag som tycker att det roligaste är att fixa sig haha! 

Kram på dig! 

Likes

Comments

​Hej! 

Jag ska då börja blogga här hehe... Nä, men jag har bloggat innan men tog en paus från det, pga många anledningar. Men nu är jag tillbaka! Vill ge det en chans till helt enkelt. Men jag tänkte skriva ett bättre inlägg imorgon för att jag måste kolla på kemin... Har tyvärr prov imorgon! Men det kommer säkert gå bra hoppas vi! Men vi hörs imorgon! 

Kram!

Likes

Comments