I år har jag:

Praktiserat med media för tre olika företag, har fått jobba med bland annat tidning, grafik, fotografering och videoproduktion.

Jobbat och bott i Lettland en månad.

Tävlat mot Finlands 120 bästa ungföretag i Våga vara företagsam-finalen och tillsammans med min medgrundare slutat i top 10 för priset Årets bästa ungföretag i andra stadiet. Fick senare också veta att vi hamnade på en tredje plats för att vara mer exakt.

Producerat videor för både företag och privatpersoner.

Fotograferat konsert för första gången.

Spenderat tid med mina favoriter, alltså pojkvän och vänner.

Fotograferat bröllop för första gången.

Blivit sambo. Flyttat in med min bästa vän och kunde inte vara lyckligare.

Startat eget företag med min andra halva, med det menar jag alltså att vi äntligen har blivit klara med registreringen och är officiellt företagare. På grund av privata orsaker kommer tyvärr företaget läggas på is under det kommande 1,5 året men vi hoppas på att kunna fortsätta och bygga upp det mer sedan. Vi har ju trots allt hela livet framför oss.


Hittat ett jobb för de kommande 1-2 åren. Tar nu en paus från all oro om att tidigt ta tag i mina framtidsplaner, vidare flytt och all press om att påbörja nya studier - Tar istället vara på extra tiden jag har i Vasa, fortsätter jobba och sparar pengar ett tag.


Tagit en tidig examen inom media och kommunikation. Är nu officiellt en medieassistent.

2017 har varit ett toppen år för min del, jag har verkligen fått mycket gjort känner jag. Jag har jobbat, praktiserat och studerat. Jag har träffat mina älskade vänner, rest och njutit av varje stund jag haft med min pojkvän.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kände det var dags för att visa första bilderna på den nya lyan, men lite i taget förstås..

Det första ni får se är den mysiga balkongen, här älskar jag och sambon att sitta och njuta av vädret på finare dagar. Största balkongen jag nånsin haft, så kul att få ett riktigt område att faktiskt möblera. På tal om stor så är den så stor att jag inte har något att ställa i det ena hörnet än, får se vad jag hittar på där senare.

Min favoritdel av balkongen är absolut vår soffa som jag och Emil snickrade ihop tillsammans innan vi flyttade in, perfekt för alla balkonghäng!

Likes

Comments

Några bilder tagna med mobilen under den senaste tiden.

Det senaste har bland annat bestått av slutet av sommaren, film- & fotojobb, flytt och bröllop. Jobb har tagit över mycket stress på grund av problem med efterarbetet, men nu är jag på rätta spåren igen och allt ser ut att bli bra i slutändan. Bröllop har det varit fler av på senaste tiden och det är ju förstås på grund av att jag ofta jobbar med bröllop, men nu har jag dessutom fått ta del av bröllopet mellan min kära vän Rebecka och hennes Tobias, mina första vänner som gifte sig! Min ex-roommate gifte sig i domkyrkan i huvudstaden, med endast sex stycken vittnen - wow. Att jag och Emil fick vara där med dem och deras föräldrar, att vi fick vara med på deras dag, det var verkligen speciellt.

Så har jag äntligen flyttat tillbaks till kära Vasa efter att ha lämnat staden under sommaren, så skönt att va tillbaka! Ny lägenhet fixad och jag kunde inte vara nöjdare, bilder ska ni få snart också. Bilderna som ni ser här ovan är på lägenheten under flyttkaoset för några veckor sedan. Min pojkvän är numera också min sambo, livet blev så mycket lättare och härligare nu när vi äntligen bor tillsammans.


Likes

Comments

Länge sen sist!

Jag åkte med pojkvännen och hans familj till Kalajoki här i helgen, det är lite av en tradition mellan hans familj och familjevänner att besöka en camping där varje villaavslutning.

Jag hoppas på att ta tag i bloggandet igen nu när skolstarten är här, måste bara fixa ett passande schema med skola, jobb och sociallivet först..


..men för tillfället har jag bilder och en kort video att bjuda på från helgen i alla fall!


Likes

Comments

Helg, en riktig helg, äntligen.
Nu har jag jobbat mitt sista skift på jobbet och får äntligen lägga mer tid på annat. Jakobsdagarna till ära hade jag och pojkvännen bjudit hem några nära och kära. Jag jobbade en sista kväll och när jag kom hem väntade vännerna redan där. Drinkar och vänner, en fin kväll helt enkelt. Precis vad jag behövde!

Likes

Comments

Igår fotograferade jag konsert för första gången, härlig upplevelse! Några lokala rappare samlades med utomhuskonsert och ville dokumentera det, här över är några av kvällens stunder i bilder.

Likes

Comments

Fullspäckat schema igår med jobbdag, födelsedagsfest & biobesök - dagen avslutades perfekt tillsammans med pojkvännen i solnedgången.

Likes

Comments

Instagram@andrealeaa