Vinter

Kom ihåg att det är okej om du inte orkade ge dig ut i solen idag. Det är okej om du bara orkade ligga i sängen/soffan idag. Det är okej att inte ”ta tillvara på solskenet”.

Jag orkade mig dock ut en runda idag med pappa och hundarna. Vi trodde att isen inte var så bra så blev inga skridskor men det kanske blir i veckan istället. Vi får se.

Med solen blir kontrasterna stora mellan den och mina tankar. Krigar mot mina självmordstankar som inte vill låta mig vara många sekunder på dygnet. Ätatörningtankar som vill få mig att spy efter varje måltid. Tvångstankar som tänker alla möjliga ”skada andra”. Eller skada mig själv. Måste filma varje gång jag lämnar lägenheten då det ger mig lite mer ro. Kunna kolla på den när jag tvekar om ugnen verkligen var avstängd. Såklart hjälper det inte helt. Tänker att ”jag måste råkat sätta igång den efteråt”. Eller att ökisarna inte alls var inne i buren när jag gick. Och på det dissociation.

Utmattad av allt som pågår samtidigt som jag bara får lite lättnad när jag gör mig ännu mer utmattad.

Är du okej? Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Så himla fina vinterbilder.

Hoppas på skridskor i veckan istället. Ändå en promenad.

Fattar att tvånget är hemskt jobbigt. Samt det andra med. Jag hoppas att en bra terapi kan hjälpa mer sen. OCDn har jag fått intryck av är ganska övergripande hos dig. Tycker du kämpar bra med det som är.

Sista meningen var träffande.

Styrkekramar❤


nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag har övat på att stå i dörren vid balkongen i lägenheten (tvångstankar att hoppa från balkongen) och det hjälper ju så jag vet ju hur man ska göra för att tvånget ska minska i längden men klarar inte riktig av att göra det med allt annat just nu.


Styrkekramar till dig också❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Jättebra att du övat. Men jag fattar att det blir för mkt. Kanske du behöver mer stöd i det. Nån som finns med vid exponeringsövningarna. En psykolog som hjälper dig. Jag övar ju med med mina panikattacker och ocdn men jag måste verkligen få stöd i det av personal också.

Inte så lätt att bara klara det själv med den nivån av ocd du beskriver. Nu är det ju februari imorgon och snart skulle väl din utredning börja. Jag hoppas verkligen att du får mer stöd och konkret hjälp sen i allting. Det MÅSTE du få. ❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Ja, på tisdag ska jag träffa psykologen för första gången. Väldigt nervös inför det också såklart...

❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Redan på tisdag?! Såklart nervöst. Önskar dig stort lycka till. Ska tänka på dig. Det kommer gå bra. ❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
linneajarl
linneajarl,

All styrka till dig ❤️

nouw.com/linneajarl