Vill vara överallt utan där jag själv är

Vardag

Så är det. Orkar inte med mig själv, min ångest, mina tankar och allt annat. Imorse hade jag så mycket självmordstankar så jag knappt visste ut eller in.

...

Nu är det lite lugnare iallafall men jag tror att jag kommer få leva med självmordstankar resten av livet.

...

Svårt att skriva.

Imorgon ska jag hem på permission tills tisdagkväll. Just nu vill jag bara härifrån avdelningen men jag vet att när jag väl kommer hem så kommer jag inte må bra där heller. Jag har insett att det inte är platserna det är fel på utan att det är ju jag som är felet. Mitt eget sällskap. Min ångest. Men min syster ska vara hemma så då får jag förhoppningvis känna lite lättnad. Skulle vilja spela minigolf någon dag i sommar. Kanske kan vi fika? Vill känna av lite normalitet.

Igår sa en sjuksköterska till en annan patient att hen tar upp en vårdplats. Det gör mig illamående när personal säger så men jag vågade inget säga men sa efteråt att det var fel sagt till den andra patienten. Kommer ihåg när en läkare sa så till mig när jag var inlagd och hur ledsen jag blev. När man redan känner sig till besvär. Har också pratat med två andra som också säger att det känns att många av personalen är trötta på sitt jobb. Visst, de allra flesta som jobbar gör det för pengarna men när man jobbar med människor, särskilt sköra människor, så får man väl försöka visa lite engagemang.

...

Det är så himla varmt idag också. Var ute och skulle gå en runda men det gick inte. 30 grader tror jag det är.

Kram ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Dålig personal. Så ska de väl inte säga.
Så är det ju. Man kan inte fly sig själv i längden. Det håller inte. Till slut kommer allting ändå. Vet vad du menar.
Självmordstankarna kan ju också vara ett sätt att vilja fly. Jag tycker du också borde börja i terapi snart.
Hoppas att du och din syster kan göra något "normalt" en stund.
Kram♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jo, jag tror självmordstankarna är ett sätt att fly. Tanke att det ändå finns ett slut på allt.

Jag vill ha terapi samtidigt är jag rädd att jag inte ska vara mottaglig eller att jag ska ha för svårt att prata och inte få fram någonting...

kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det tar sin tid att våga prata. Att skapa en kontakt. Det är ju psykologen utbildad för. Och varför skulle du ibte vara mottaglig? Det kan ta lång tid men deg tror jag visst attcdu ör. Och sedan går det fram och tillbaka. Ibland är jag inte heller mottaglig just då. Sedan blir jag det igen. Det går upp och ner. 💖
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Också rädd för att jag inte ska bli bättre av terapi heller och att det då inte finns så mycket mer att göra...
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Hur gick det för dig med permission? Hur mår du?
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag blir utskriven idag! Jag mår inte bra men tror inte att jag mår bättre av att vara kvar här några dagar till. Läkaren tyckte jag skulle stanna lite till men jag vill vara med min syster sista tiden innan hon åker Och det kändes jobbigt att åka på permission för blev så ledsen när jag skulle tillbaka igår. Går det inte hemma så får jag väl åka tillbaka bara...

hur mår du? ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Inget bättre av medicinerna? Nej, jag mår inte heller bra på psyk. Inget roligt ställe alls.
Passa på att vara med din syster.
Du kan ju alltid åka tillbaka som du säger. Hoppas att allt går bra. Du kanske kan träffa din ssk snart också.
Jag mår inget vidare men på måndag kommer läkaren och jag har tagit extra medicin i snart en månad tror jag. Det är som det är. Föröker stå ut och ta till mig det som går.
Kram♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Rösterna har varit lite mindre påtagliga men annars har jag väldigt mycket ångest fortfarande. De ska minska sobrilen nu också så får se hur det går. Känns samtidigt jobbigt att åka hem också... Är rädd för att jag ska få impuls att skada mig. Ska träffa ssk på fredag.

Trodde att du mådde dåligt. Önskade att det var fel dock. Hoppas att läkaren kommer med något bra förslag. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Var bereddpå att det kan kännas lite när de minskar/tar bort sobril. Och glöm inte att det inte är sjukdom utan abstinens. Det har ju gått kort tid ändå med den och förhoppningsvis inga jättedoser. Det går säkert bra.
nouw.com/shining