Vill stanna men försvinna

(o)Hälsa, Musik

Håller jag på att bli sämre i depression igen? Jag dras åt sånger som är ledsamma igen. Åt quotes som pratar om suicid och psykisk ohälsa. Fastnar i subtil destruktivitet samtidigt som aktiva självskadetankar tar mer plats. Men än så går det distrahera mig någorlunda. Jag vill dö men inte att jag aktivt tar mitt liv. Jag är så pass med i världen så jag vet att det skulle förkrossa min familj. Det skulle förstöra alla. Kanske därför jag söker tröst i låtar och quotes som förstår hur jag känner utan att behöva belasta någon med mina demoner.

Jag kommer inte ihåg mycket från en sommar för några år sedan. Men jag vet att den kantades av svåra suicidförsök. Och om jag kommer ihåg rätt så gav min lillebror mig en lapp med länk till nedanstående video. Han visste inte hur han skulle säga det bara... obs: videon kanske kan trigga.

Kramar ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Aj, den sista videon var otäckt nära.

Kan det vara sänkningen av medicinen som känns? Eller har det varit så ett längre tag?

Önskar jag kunde hjälpa dig men det går ju inte när man står i samma. Känner du dig lugnare av videorna? Jag vet inte vad jag ska säga mer än kramar❤❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Hoppas att den inte triggade dig, det var verkligen inte min mening isåfall. Tänkte inte på att det kanske kunde trigga.. lägger nog till det


Sänkningen börjar först nästa vecka (tror jag det var) så det påverkar inte. Vet inte riktigt vad det kommer ifrån. Eller lite beror nog på att det börjar bli vår/sommar. Har tagit min antidepressiva ett tag nu och det är ett mönster jag kan se, att det hjälper ett tag sen minskar effekten... Men hoppas på att det ”bara” är en dipp och inte depressionen.


Hoppas du får sova lugnt inatt kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Jag tycker inte att det är ditt ansvar med videon. Du skriver ju ovan vad det var. Ingen fara. Men oj den kändes ja. Särskilt när det blir sådär som man själv stått. Väldigt bra beskrivet av hur det kan se ut antar jag. Tycker den var fin men jätteont.


Förstår. Ja, våren kan vara riktigt tuff. Håller med dig. Kravfylld om man redan är på gränsen liksom. Det fina ute krockar med allt inuti.

Kanske de antidepressiva inte hjälper som de ska när effekten försvinner så snabbt. Du hade väl provat stämningsstabiliserande? Jag har för mig du åt det förut. Ett alternativ om ssri inte funkar. Nej, då är det säkerligen inte leponex när du inte ens sänkt ännu.

Hoppas verkligen att det bara är en dipp. Om inte så be om hjälp i tid.

Hoppas också att du får sova gott inatt. Kramar och tänker på dig❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag hade ju lamotrigin ett ganska långt tag men den sattes ut pga ökad risk för självskadetankar/suicidtankar och har faktiskt inte märkt någon större skillnad sen jag slutade med den.


Tänker på dig också godnatt ❤️

nouw.com/andothermagictricks