Veckan

Vardag

Nu var en vecka av vardagar slut igen. Denna veckan har varit rätt jobbig. Har velat gråta varje dag och fått panikkänslor och bara velat dö. På det har jag fått mens också så hormonerna har flödat fritt så det har väl gjort det lite svårare att hantera allt. Trots det så har jag varit på mina sysselsättningar vilket har varit viktigt för nu ska jag vara lite ledig därifrån vilket också behövs tror jag. Har nog pressat mig lite för mycket senaste tiden.

Träffade läkaren i måndags igen och jag kommer inte ihåg så mycket och det jag kommer ihåg känns som om att det är någon annan som upplevt det. Pratade en del om ”utanför-kroppen”-upplevelser vilket jag tror jag kunde berätta om för en gångs skull. Idag var sista gången för i år som jag träffade ”min” ssk. Det känns jobbigt... vet ju att i slutändan kommer vi förmodligen inte ses mer (om inte psykosmottagningen skickar tillbaka mig) vilket gör ont.

Hur mår du? Kram ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Bra att du varit på din sysselsättning. Men var försiktig. Lagom. Vil inte du ska ta ut dig och bli sjukare.

Känns det bättre med läkaren nu? Också bra du kunde tala lite om det där utanförkroppen. Kallas det inte depersonalisation?

Är det bättre eller sämre med det av medicinen? Många frågor. Du svarar om du orkar och vill.

Saknar alltid dina inlägg.

Kramar❤


nouw.com/shining
Shining
Shining,

Gud asså jag är så snurrig av medicin och trötthet. Vill bara säga att inget roligt att du mår så dåligt nu. Men det kan ju vara hormoner som gör det extra också som du säger. Vill att du ska få må bättre. Och omställningen med psyk gör säkert sitt. Och att du kanske är trött också av allt.

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Nu ska jag få vara lite ledig från sysselsättningen under julen. Vilket nog är behövligt.


Det känns fortfarande sådär med läkaren men hon verkar lyssna iallafall vilket är viktigt. Hela omställningen är väldigt jobbig fortfarande...


Det heter nog depersonalisation om jag fattat det hela rätt. Och det har jag inte märkt så stor skillnad på av medicinen. Tyvärr.


Hoppas att du får en hanterbar dag eller kanske till och med bra. Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Skönt att det verkar vara en bra läkare ändå. Som lyssnar och inte bara bestämmer själv. Fattar att omställningen är jättejobbig.

Nej, jag tänkte nästan det. Finns väl ingen riktigt bra medicin mot det där. Dissociativa saker. Det är ju ett försvar i hög ångest och stress vad jag förstått vad av alla läkare och psykologer.

Hoppas att du också får en ok dag. Att du kan få göra något som du gillar. Och vila från veckan Kramar❤

nouw.com/shining