Vad har hänt?

Vardag

Idag lever jag inte. Minns knappt vad som har hänt men vet att jag var på psyk och jag hade inplanerat sysselsättning och boendestöd måste ha varit på affären också då jag hade köpt lite saker/mat. Kanske för mycket för en dag och därför lever huvudet sitt eget liv. Dissociation för att orka med. Nu ikväll så känner jag mig lite mer levande. Ont i huvudet och jag har gråtit. Men nu känns det lite bättre. Fick ryggmassage av pappa och det fungerar ångestdämpande på mig. Tacksam över att jag har sånt förtroende till honom så att det kan bli avkopplande av närkontakt. Så att jag inte stänger av helt som vid annan kontakt.

Tänkte sovit i lägenheten inatt men det blir nog inte så. Rädd att må dåligt där och förknippa lägenheten med dåligt mående som det blev i den gamla lägenheten eftersom jag var där av fel anledning. Har insett att jag flyttade hemifrån bara för att jag skulle kunna skada mig i fred. För att jag skulle kunna gå ute på nätterna och utsätta mig för risker. Lyssna på deprimerande låtar och subtilt skada mig själv ännu mer. Så det var inget ”jag vill klara mig själv” utan ”jag vill skada mig själv”. Sen fanns en liten frisk del som insåg att jag inte kan läka i ett hus där övergrepp pågick. Men min familj finns här så skräck och kärlek i ett hus.

Hur är det med dig? ❤️

Jag gillar memes. De får mig ofta att känna mig mindre ensam. Igenkännande.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Det kanske har blivit för mkt för snabbt för dig. Fler ggr sysselsättning i veckan och ledsagare och cafe besök. Väldigt mkt på en gång även om det såklart är bra också. Bra att du försöker och vill men kanske du behöver hitta någon slags mellannivå. Minska en dag på sysselsättningen eller nåt. Jag vet inte. Låter lite som det blev lite för mkt i alla fall.

Fint att du har så bra kontakt med din pappa.

Du får kanske fasa in dig lite bit för bit i nya lägenheten. Det går ju bra det med. Huvudsaken DU mår ok.

Nu ska du snart till nya läkaren väl? Kanske du är omedvetet stressad inför det med.

Bilden var rolig. Jag vet knappt vad en meme står för. Men det är roliga saker ibland i allafall. jag kanske får läsa på.

Med mig är det trött.

Tänker på dig. kram❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Ja, det har nog blivit lite mycket samtidigt som det är skönt att ha saker inplanerade. Men idag var nog en allmänt dålig dag då jag vaknade med gråten i halsen och bara ville försvinna.


På fredag ska jag till nya läkaren men min gamla läkare ska också vara med och ssk. Har skrivit ner en del jag vill ha sagt och några frågor (tex byta clozapin/minska). Vill att de ska ta bort ÖPT så det har jag också skrivit. Hoppas att hon håller fast vid det tidigare uttalandet (att det är dissociativt).


Memes är typ som denna bilden; en bild med en text. Har inte helt koll heller.


Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Åh fina du! Jag förstår att det är jobbigt... det är tyvärr samma här. Jag bor hos pappa nu för att jag inte ska sitta hemma och må dåligt och skada mig. Jag tycker det är fint att du känner tillit till din pappa så att du inte "försvinner" eller får massor av ångest, om jag förstår det rätt? Jag hoppas du får en fortsatt fin vecka, ta hand om dig! Kram!

nouw.com/psykiskohalsablogg
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Vad bra att du är hos din pappa! Det kräver mycket av en att ta den hjälpen också, tycker jag. Man vill ju klara sig själv...


Hoppas att din vecka blir lugn och att du får må bra/okej. Kram ❤️

nouw.com/andothermagictricks