Utför

Idag har jag gråtit typ fyra-fem gånger. Känner sån hopplöshet. Hör saker som inte är bra för mig. Tänker saker som inte är bra för mig. Behöver träffa min sjuksköterska imorgon men är livrädd att jag ska smitta någon. Jag är symtomfri. Bara mina vanliga skavanker som är kvar. Det är väl därför jag är rädd också TÄNK OM det inte är det vanliga?

Just nu känns det lite lättare. Kände mig så fruktansvärt ensam hemma hos mina föräldrar idag. De håller ju sig på sitt rum och jag satt alldeles ensam i tv-rummet. Kände mig mer ensam än i lägenheten så jag åkte hem efter en stund. Började storgråta igen av hopplösheten och kände mig så himla ensam. Ringde min syster då jag ville skada mig allvarligt. Sen tog jag en dusch. Efter det skrev en som jag har lite online -kontakt med. Vi hade öronakupunktur tillsammans en gång. Vi träffas aldrig då jag inte orkar men skriver ibland och efter det har jag känt mig lite mindre ensam här ikväll. Jag har också kramat mina gosedjur under dagen. Har känt mig, stundtals, som ett litet barn vilket jag gör ibland. Eller ofta. Och då hjälper barnsaker att få mig att landa i mig själv igen.

Jag har just nu bara tre stycken. Väldigt länge hade jag stora delar av sängen fylld med gosedjur. Jag hade en hel vägg med hyllor fylld med gosedjur. Dagen jag la ner några i lådor så mådde jag fruktansvärt. Jag mår fortfarande dåligt över det. Jag har alltid gjort saker mänskliga. Därför kan jag tex inte bara ta ett av gosedjuren och ha hos mig utan det måste vara alla, annars kanske en känner sig utanför. Det har blivit bättre på den fronten dock.

Nu ska jag titta lite på tvn tills jag förhoppningvis får sova. Godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Jag har egentligen inga ord just nu. Bra att du kramar gosedjur. Det gör jag med.
Bra att du känner dig mindre ensam just nu.
Sov gott ❤️
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Vågade inte gå till psyk idag... Men snart har jag varit symtomfri i 48 h och då ska jag dit och hämta medicin iallafall. Behöver komma dit... Kram❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Hur mår du? Hur går det med allting? Kram
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Har inte orkat var här inne därför så sent svar. Det går väl ändå okej. Mycket som pågår i huvudet men jag hanterar det på något sätt och vis. Fysiskt mår jag ändå rätt okej också. Ska träffa min sjuksköterska nu vid 9. Känns både bra och jobbigt. Men behövligt förmodligen.

hur går allt för dig? ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Med mig är det inget vidare. Ganska trött på allt i livet jag lever.
Gick det bra hos din sjuksköterska? Slapp du få corona i alla fall. Det vore ju väldigt bra om du åtminstone inte fick det.
Hursom, tänkte på dig och hoppas att dagen går ok.
♥️
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jobbigt att det är jobbigt... Förstår den tröttheten. jag tror jag dissocierar en hel del idag bara för att orka med min lillebror student. Har känt mig som någon helt annan än mig själv och nu börjar tröttheten ta över men jag har klarat av att fira min lillebror, vilket var viktigt för mig.

Hos ssk gick det bra. Det var skönt att komma dit. På fredag skulle jag fylla i något formulär typ om dissociation (tror jag) så om det blir av så kanske de får lite tydligare bild av den aspekten av mig. Får se om hon kommer ihåg det. Och sen prata om mina suicidtankar då jag alltid återkommit till att jag ska överleva tills min brors student. Just nu känns det som att jag kan stå ut lite mer men det skiftar så fort.

kram❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Tog din bror studenten idag? Då förstår jag att du är trött om du varit med på det. Men hur gick det med firandet nu nör dina föräldrar blev sjuka? Fint att du ändå funnits där idag för hans skull trots ditt mående.
Intressant att du får fylla i skattningsformulär. Då kan ni ju se tydligare vilken form av dissociation som är mest närvarande.
Kram
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Ja han tog studenten och jag känner mig stolt. Han mår inte heller bra i perioder och att han har tagit sig igenom skolan är stort! Det blev mest min syster och lite jag som ordnade med det praktiska (blommor, mat, dekoration) medans mina föräldrar mest låg och sov. De fick såklart inte vara med vid utspringet, tyvärr. Så hela hans student blev mindre än vad det egentligen skulle blivit men det var fint att han ändå fick något.

Jag brukar tycka skattningsformulär är svåra att fylla i Men det känns samtidigt som stt det kan bli ett lättare sätt att få någon sorts överblick över allt. 💕
nouw.com/andothermagictricks