Upprepning

Vården, (o)Hälsa

Den här överflyttningen förstör hela mig. Idag träffade jag min ssk i huset där psykosmottagningen ligger. Svårt att prata i lokaler som känns ”fel”. Efter 20 min gick hon och jag var i ett rum utan fönster och fick NADA. Så fort jag kom till lägenheten efteråt började jag storgråta. Jag känner mig malplacerad och känns fel med de två kontaktpersonerna jag ska ha därifrån.

Jag kom iväg med min ledsagare och det var skönt att få tänka på något annat en stund. Därefter åkte jag till mina föräldrar och började gråta igen. Jag har mens också så är nog extra känslig men detta fungerar inte. Jag vet inte hur jag ska kunna fixa detta. Mamma kanske ska följa med på fredag när jag ska träffa läkaren igen. Det får jag bestämma och jag tror, just nu, att hon får följa med de måste få veta hur mycket detta påverkar mig. Önskar att jag kunde ha kvar min ssk men tillhöra psykosmottagningen om det nu är tvunget. Nu börjar jag gråta igen. Förlåt för all min upprepning men jag vet inte var jag ska göra av allt. Vill dö så himla mycket så jag blir ledsen för mig själv. Hatar att jag har så nära till självmordstankarna....

Hoppas du mår bättre❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Jag tror ju fortfarande att det är fel grundmottagning men jag kan tyvärr inget göra. Jag hoppas att ni tillsammans kan få mer klarhet i allting och att du under tiden kan vänja dig litegrann vid att vara där du är för närvarande.

Kom ihåg att du sänker en medicin nu också. Det gör inte saken lättare det heller i början.

Bra att du varit ute med ledsagaren en stund ändå. Lite distraktion.

Också bra om din mamma kan följa med och prata lite om det gör det lättare för dig.

Tänker på dig. Stor kram❤❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Ja, det tror jag ju också så det hela blir väl ännu mer jobbigt när jag inte tror på att grunden är psykossjukdom. Allt känns bara så himla fel...


Jag tycker det är svårt att ha med mamma också. Rädd att hon ska bli mer orolig om hon hör hur det är med mig. Samtidigt kan hon lättare säga hur jobbigt jag har det hemma nu. Jag har svårt att få fram hur jobbigt jag tycker saker är och det känns som om de kanske skulle lyssna mer om mamma sa det också.


Är du okej? Kramar❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Jag tror ändå de kommer att se det till slut när du varit där ett tag. Du kan ju bli psykotisk av massa anledningar men jag tror inte heller själva grundproblematiken är ren psykossjukdom.

Jag tycker att det låter bra att din mamma följer med och kan fylla i om inte annat med stödord om du tappar bort dig.

Med mig är det riktigt skit faktiskt. Pratat med min läkare och målet är att få tanden gjord och sedan får vi utgå från det som var igen. Haha, tanden. Ja, det låter så enkelt det. Jaja.

Jag hoppas att de inte sänker din medicin för snabbt nu bara så det blir FÖR jobbigt med det också. ❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag önskar att de kunde se det nu så jag slapp all ångest som kommer med det här bytet. Att lita på människor är svårt.

Hoppas att ni tillsammans får tanden gjord. ❤️

nouw.com/andothermagictricks