Update

Vardag, (o)Hälsa

Hejsan, hej, hallå. Hur börjar man ett inlägg?

Jag har inte skrivit nu på några dagar(?) tidsperspektivet är inte det bästa just nu. En minut känns som en timma medans en sekund går så fort. Jag har varit rätt nojig så jag satte lösenord på bloggen annars har det varit lite mer okej. Inte häromdagen när var och varannan såg ut som lera eller robotar. När blodet i mig inte längre var blod. Osv.

Ville hem på permission iallafall under helgen men fick inte trots att jag var lugn under läkarsamtalet. Sa att det var lite bättre (vilket det har varit faktiskt hur mycket jag än hatar den känslan/tillståndet också). Rösterna har varit mer hanterbara och ångesten likaså. Konstigt nog har dock overklighetskänslorna varit väldigt starka till och från men det frågar ingen om. Fick svaret att de hittade något litet avvikande på EEG så ska göra en ny röntgen för att vara säker.

Jag ska flytta om allt går som det ska. Så himla orolig över det också men i slutändan tror jag att den lägenheten kommer passa mig bättre. På tredje våningen så ingen kommer titta in. En två istället för en etta. Lite mer plats för jag känner mig instängd i min lilla lägenhet. Närmare mina föräldrar också så det blir lättare att ta sig till dem när jag har mycket ångest också. Sen kan det säkert bli att jag inte trivs där heller i takt med att ångestattackerna sätter sig i väggarna. Men möjligheterna till att trivas är större. När jag planerar framåt i tiden mer än någon dag så ökar mina självmordstankar markant. Typ ”det är ingen idé att jag planerar så långt, jag ska ändå inte leva”. Men inflyttning är 1/10 eller 15/10 så det är ju inte långt fram i tiden direkt. De ska besiktiga min lägenhet först innan något kontrakt kan skrivas. Tänk om jag är inlagd någon vecka till? Hinner jag? Stress är inte bra för mig så försöker tänka att oavsett så löser det sig men inte så lätt med GAD.

Kramar ❤️


Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Hej! Roligt att du öppnar här igen. Det här med lägenheten tror jag blir bar när du väl kommit dithän. Av alla anledningar du skriver.
var de rädda att du skulle skada dig under permissionen?
Glad att du är lite lite lugnare av medicinen och i vart fall inte sämre av den. Det är nästan huvudsaken. Är du lika trött fortfarande?
Hittade de något litet på eegt? Det kanske kan leda till något bra om de hittar vad. kan ju vara det som ger overklighetskäslor och sånt isåfall. Intressant att se vad de kan göra av den informationen.
Vad säger läkaren annars då? Är han inte alls intresserad av dina konstiga upplevelser som är horribla att leva med?
Stor kram till dig i vart fall och både bra och dåliga nyheter.
❤❤
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Ja, de var nog rädda att jag skulle skada mig. Inte säker då jag inte sa något om det men de tyckte det var för tidigt och då kan jag ju inte göra något åt det..

Jag är väldigt trött fortfarande men tror också det beror på att jag ju tillåter mig att lägga mig efter frukosten igen. Hemma låter jag mig inte vila direkt sen såklart nya medicinen som de höjer med jämna mellanrum.

Ja läkaren sa att de var någon våg som såg annorlunda ut mot "normalt" men rätt Diskret fel så de Ville bara vara på säkra sidan. Idag var det en st-läkare så inte avdelningsläkaren så kanske därför jag inte fick permission heller. Jag skulle vilja att de frågade mer om mina upplevelser bortom röster för röster är ju egentligen en liten del av allt jag upplever. men det kanske kommer när rösterna minskar? Jag vet inte.

kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Din kropp behöver säkert vila. Varit mycket.
Får se vad eegt säger mer exakt sedan då. Det går säkert bra med det.
Kanske vore bättre att börja med längre tider att vara ute först på dagarna och sedan dagpermissioner osv.
De kommer säkert nysta mer i dina andra upplevelser sedan precis som du skriver.
Hoppas att du får sova gott inatt. Tycker du förresten nya medicinen funkar bra för sömnen? Mindre mardrömmar och orolig sömn?
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Latuda har hjälpt en del mot mardrömmarna men den ska förmodligen sänkas sen så då får jag se.

Idag längtar jag hem väldigt mycket...
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Latuda är det en ny psykosmedicin? Jag har aldrig ätit den konstigt nog. Aldrig hört talas om den innan du skrev om den heller. Hoppas att du bara kan ha den ena av dem sedan. Förstår att du längtar hem. Det är bra på sätt och vis fastd et är dpligt. Du har i allafall inte blivit institutionaliserad då. Hem kommer du när läget är rätt. Kanske du kan gå ut lute och promenera. Eller får du något besök?
Fråga läkaren på månda när du kan få åka hem några timmar kanske. ❤
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Ja det var en rätt ny sa läkaren. Jag ville testa att sänka den nu när jag har kommit upp lite i dos på clozapin men läkaren ville inte det ännu heller.

Mamma och pappa skulle komma och hälsa på men jag vet inte vilken dag ännu så då kommer jag iväg lite (så länge bilen fungerar som den ska).
nouw.com/andothermagictricks
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,
Se fram emot nya lgh m de pos saker du nämner men planera inte så långt fram i tid utan lev för idag ty "bara för idag". Anv dig av "alt beteenden" när ångesten och tankarna blir för mödosamma och svåra att bemästra, kom så lär jag dig, 😊Kom ihåg att du är ÄLSKAD, 🙏🤗💞..
nouw.com/joakimramqvisthallin