Update

Vardag, Vården

Jag har försökt skriva nu några dagar men det har inte gått. Min koncentration är dålig och orden vill inte komma. Jag saknar att kunna skriva dikter. Men det går bara inte. Det beror på både ordbrist och prestationsångest.

Jag är fortfarande kvar på avdelningen. Har varit här i två veckor nu och jag är så trött på att vara här nu. Samtidigt får jag separationsångest av att jag snart ska skrivas ut trots att personalen här inte gjort något speciellt som kommer få mig att sakna dem. Det är preliminärt att jag skrivs ut på måndag. Det är jag som vill det. Min syster ska nämligen vara hemma söndag kväll till torsdag eftermiddag och då vill jag träffa henne innan hon flyttar till Österrike. Imorgon ska jag hem på permission några timmar bara. Ska lämna en sak till ssk som jag och mina röster förberedd för att skada mig med så rösterna blir jobbigare när jag inte lyssnar.

...

Somnade om en stund. Medicinerna gör mig trött. Fick veta att de vill att jag åker på permission mellan söndag och måndag också så får nog göra det... Känns onödigt om jag blir utskriven på måndag men men. Frågade också om prolaktin då min mens är sen igen så det ska vi prata om på måndag.

Annars händer inte så mycket mer.

...

Kram ❤️


Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Förstår att du blir trött och svårt med att skriva nu när du bytt mediciner och har det jobbigt. Hoppas att kroppen kan anpassa sig till den lite mer så att du får må lite bättre också.
Och bra att du tar permission lite i taget. Hopöas att övernattningen går bra.
Be dem kolla prolaktinnivån i blodet. Jag hade för högt förut. Ska be dem kolla igen i höst.
Håller läkaren fortsatt fast vid sin diagnostisering elmer händer det något annat?
Hoppas att din dag bmir uthärdlig.
Kram ♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Läkaren (en annan nu) sa att det är svårt att veta mellan dissociation och psykos när jag nämnde att jag inte tror på psykossjukdom. Men sa också att jag har negativa symtom så jag vet inte riktigt. Behandla symtom sa han väl mest att de gör nu. Kan inte komma in i journalen nu heller så kan inte läsa vad de skriver.

Tycker att många av personalen verkar trötta på sitt jobb här så det är jobbigt också.

hoppas att din dag varit någorlunda hanterbar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Jo det är svårt men det kan ju gå över i psykos också kort. I alla fall är det så för mig. Huvudsaken är ju hursomhelst att det blir rätt och att du mår bättre. Negativa symptom kan ju också vara depression och autism. Ja det är svårt att veta.
Trötta på sitt jobb på psykos är de här med. De verkar avsky sina patienter och det är hemskt då man ju inte kan rå för att man är sjuk. Det är ju inte som att man kan styra sitt beteende när man har en psykos. Blir lite som de som är trötta på sina demensgamlingar och vanvårdar dem. Eller den här idioten som slog autisten och blev dömd för det nyligen. Det är människor de vårdar. Då kan man inte bli trött på jobbet. Isåfall får man säga upp sig.
Kram
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Så tänker jag också att det beror på annat än schizofreni För många symtom går ju in i varandra. Jag försöker bara stå ut just nu också får jag försöka få klarhet i diagnos senare.

En del av personalen verkar vara bra medans andra bara väntar på att få gå hem och påpekar det väldigt ofta...

kram❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Ja det får bli som det blir. Bara du får må bättre. Jag tycker personligen att personalen kan prata om att de vill gå hem i matrummet eller någonstans där in nte patienter kan höra åtminstone. Det är inte roligt at känna sig som börda eller sak liksom. Här går de tilm rena personangrepp tyvärr. Kallar människorna för dumma i huvudet när de sitter bredvid eller att de beter sig som barn osv. Det gör mig så arg. Imorgon skulle du väl träffadin syster. Hoppas allt kommer gå bra. Att ni får några fina timmar ihop. ♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Så har jag iallafall inte hört att de pratat här men blickar om att folk är jobbiga kan jag se men det kan likväl vara att jag är lite nojig som tror att det är så de tänker. Hemskt att det går till så...

Imorgon ska jag inte träffa min syster, hon kommer hem på söndag. Ska försöka hinna med att städa hos mina ökisar då det behövs städas ordentligt annars får det väntas tills jag blir utskriven. Lite kort tid bara att vara hemma (5 timmar)
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Ah, söndag var det. Men är du själv hemma då? Fixar du det helt själv? Ta det lugnt. Göt det du orkar. Det röcker gott med att bara komma hem. Det är jobbigt nig det efter en tid inlagd. Själva omställningen.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag är hemma en liten stund själv sen träffa ssk sen hem till mina föräldrar förmodligen så jag kommer inte vara själv så mycket, vilket nog är bra ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det låter som ett bra upplägg. Stort lycka till.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack fina du ❤️
nouw.com/andothermagictricks