Trötthet

(o)Hälsa, Vardag

Nu är jag trött. Väldigt trött men behöver skriva lite så att jag kommer ihåg lite av dagarna.


Idag har vi firat min lillebror som har tagit studenten! Jag är stolt över honom. Han mår i perioder inte heller bra så att han har tagit sig igenom även gymnasiet är stort. Mina föräldrar är fortfarande rätt sjuka så det var mest min syster, och på ett litet hörn, jag som ordnade med det som behövdes ordnas så idag har jag varit bland folk från strax innan 11 till nästan 19 så min sociala energi är slut. Ändå fick jag den obligatoriska separationsångesten när jag lämnade mitt andra hem. Även så åkte min syster tillbaka hem till sig så nu kommer jag inte se henne på ett tag. Jag ville så himla gärna kräkas då jag åt så mycket att det gjorde ont i magen. Inte hetsätning men väldigt mycket överätande men jag gjorde det inte! Jag kräktes inte.

Jag fick även träffa min sjuksköterska i morse så det var också något socialt men det behövdes det också. Det är skönt att kunna säga som det är med måendet och ventilera lite granna även om jag kanske inte säger så mycket. Sen fick jag öronakupunktur också vilket fungerade rätt okej idag, så det var också skönt. Vi kom in på mina självmordstankar, att vi behöver diskutera dem på fredag. Jag har ju alltid återkommit till att jag överlever för att min lillebror ska gå klart skolan och nu är det ju klart. Jag har överlevt det, så hur blir det nu? Jag vet att det kan bli svårare att stå emot men just nu, i denna sekund, så är de iallafall inte värre än de brukar. Sen ska jag fylla i ett formulär om dissociation, om jag minns rätt. Jag tycker både om och inte om skattningsformulär. Jag tycker de kan vara svåra att fylla i men samtidigt så kan det ibland vara enklare än att svara på en verbal fråga.

I morgon är det dags för sysselsättning igen på det nya stället. Just nu känner jag småpanik över det då jag är så nervös igen. Känns jobbigt att behöva ta mig dit och vara där men försöker säga till mig att det är för att det är nytt. Det tar länge innan jag vänjer mig vid saker. Så då gör det det denna gången också. Skulle jag inte vänja mig så får jag helt enkelt gå tillbaka till att enbart vara på den andra platsen ett tag.

Ta hand om dig <3

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Väldigt bra kämpat av dig idag.
Hoppas att du kan sätta nytt mål att överleva till i och med du kanske börjar kunna förstå lite av din problematik. Då kan du ju också börja så smått nysta i den.
Ta det lugnt på sysselsättning imorgon. Dagen idag har ju varit intensiv nog.
Förstår att skattning kan vara svårt men om du gör det ihop med ssk kan hon förklara frågorna och det blir kanske lite lättare. Men jag vet att det är lätt att fastna och börja vela i graderingen. Ändå bra om ni kan få lite överblick av de största problemen utan att behöva beskriva saker man knappt ens kan beskriva för sig själv.
Sov sött ❤️
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack ❤️ Just nu känner jag Verkligen att jag inte orkar med sysselsättningen men samtidigt vet jag att det nog inte blir bättre av att vara hemma. Är bara så trött.

förhoppningvis går skattningen bra!

hoppas att du för en lugn dag ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Och också jättebra jobbat att stå emot att kräkas idag.
Och låter som dina föräldrar har det jobbigt med detta skitvirus. Hoppas de återhämtar sig snabbt.