Torsdag

Vardag

Hej vänner! Hur mår du?

Jag har lite svårt att hitta orden. Eller det jag skriver känns inte som mitt. Jag skrev ett inlägg men det lät inte som att jag skrivit det så jag tog bort det. Sen finns det kanske inte så mycket att skriva om. Dagarna ser likadana ut och måendet är väl som det brukar.

I tisdags så fick jag en ”panikattack-light” när boendestödet var hos mig. Det var inte den där extrema där jag inte fungera alls men jag fick svårt att andas och det ”svartnade” (det blev inte svart utan vitt) för ögonen. Eller så var det hjärtat men det kollade de ju för inte jättelängesen. Tyvärr bryr jag mig inte direkt om det skulle vara kroppsligt. Sen var jag konstig och ångestfylld hela dagen. På sysselsättningen fick jag gå hem (skyllde på yrsel men egentligen var det ju ångest) då de såg att jag inte var pigg. Tycker att det verkar som att folk ser mer att jag mår dåligt. Både bra och dåligt. På onsdag kändes det som jag spelade mer teater än vanligt.

Sen var det handledarkursen. Den gick okej. Kommer ihåg mer än jag trodde jag skulle men det var väldigt drygt. Sen så fick jag ångest över ens tanken att köra bil så jag vet inte hur det kommer gå. Men nu är den avklarad iallafall och jag klarade av att sitta kvar även om jag ett par tre gånger kände att jag bara ville därifrån.

Idag har jag varit på min andra sysselsättning. Det gick okej. Planterade lite och vattnade och målade lite. Dissocierade en hel del och det märkte ledaren men jag skyllde på trötthet, vilket var delvis sant. Jag är väldigt trött.

Två av våra hundar är sjuka. Ena märker man inte det på då hon är pigg som vanligt men hon äter penicillin. Hon andra är mer hängig. Och det är så jobbigt för hon måste matas med spruta för hon äter inte och hon måste tvättas och då får hon panik (hon är gammal gatuhund så ingen vet ju riktigt vad hon har varit med om). Hon verkar deprimerad. Hon är ju väldigt fri hund annars men nu måste hon vara där vi är eller så måste hon ha krage på sig. Förhoppningvis vänder det så att hon mår bättre. Hon fick sluta med penicillinet då veterinären sa att hon kanske mår väldigt illa av den och därav inte äter. Alla våra hundar börjar bli gamla och jag är så orolig över dem. Äldsta är 13... rädd över när de ska dö. Vet inte hur jag kommer hantera det.

Ta hand om dig <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Karin
,
💜
Du har ju gjort mycket och det händer mycket. Inte så konstigt att du är trött. Bra personal som är så uppmärksamma tycker jag. Eloge till dem.
Så himla jobbigt med hundarna. Jag kan inte leva utan djur men när de blir gamla, sjuka eller dör så är det fruktansvärt. Hoppas de får fler friska år i alla fall.
Övningskörningen får du väl ta det försiktigt med. Jag tror du klarar det. Kör på trygga platser lite först kanske.
Sov gott inatt. Önskar jag dig i alla fall.
Kram
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det är det som är så jobbigt med djur, att de försvinner. Jag hade kaniner när jag var liten och när de dog så Var det väldigt jobbigt.

Inatt har jag sovit rätt bra. Valde att sova hos mina föräldrar då jag vaknat i panik sen jag kom hem från sjukhuset. Idag är ångesten närvarande men det är iallafall inte panik. Hoppas du också fick sova bra.

kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks