Tillbaka till avdelningen

Vardag

Idag var det jobbigt att komma tillbaka till avdelningen. Så himla jobbigt. Känner panikkänslor över att vara tillbaka men att inte kunna göra något åt det. Det enda jag kan göra är att följa reglerna, ta mina mediciner och stå ut. Jag tror jag ska ringa advokaten imorgon och överklaga beslutet. Jag är tillräckligt frisk för att vara i öppenvården. Mamma var med på läkarsamtalet idag och det blir inte utskrivning på en två veckor. En anledning är att min mage inte fungerar. Dropparna hjälpte ca två dagar men sen är jag förstoppad igen. Hoppas att kombination movicol och droppar kan hjälpa. Och mycket vatten.

Jag har varit här så länge nu. Jag har blivit bättre. Samtidigt rädd över att behöva byta mottagning då jag inte tror på psykossjukdom. Det gör ont i mig... Vill inte byta. Vill inte. Men remissen är redan skriven... som jag fattade det.

Helgen gick bra. Därför trodde jag på utskrivning. Allt är flyttat (nästan, inte städgrejerna) och jag har faktiskt ändå orkat hjälpa till en del. Längtar hem. Så mycket redan. Vill vara med min familj inklusive djuren. Det är väl samtidigt ett friskhetstecken; att längta efter familjen och längta bortom sjukhusets väggar. Om jag inte blir utskriven tills på torsdag så ska jag iallafall få permission för att träffa min syster.

Kram ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Vad jobbigt med din mage. Det är verkligen en jobbig biverkning förstoppning. Hoppas att ni kan få ordning på det.
Kontakta inte din adovokat. Det är ingen bra ide. Om du vill komma hem är det ingen bra ide. Försök istället förhandla med din läkare.
Skönt att du känner dig bättre. Det är dig väl unnat. Stor kram❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag är rädd att magen inte kommer igång och att jag får stanna här länge till. Men tänkte väl också att det kanske inte är bäst att överklaga men jag får panik. Har gråtit i omgångar sen jag kom hit av längtan hem. Pratat med en ssk iallafall men blev inte jättemycket klokare av det. Jag vill bara hem. Separationsångest från familjen. Sämre av att vara kvar här. Vet ingenting.

Kram❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Biverkningen kan säkert var med mer eller mindre hela tiden. Så är det för mig i allafall. Men såhär mycket ska det ju ine behöva vara. Något tror jag nog de hittar. Någon kombination eller så. Det är väldigt jobbigt att vara svårt förstoppad.

Det är klart att det är hemskt att komma tillbaka när du haft det bra hemma. Men du kommer snart att komma hem. Satsa på ny permission istället och be om att få göra en plan med läkaren.

nouw.com/shining
Ulvelotta
Ulvelotta,

Du är så stark. Fortsätt kämpa. ❤️

nouw.com/ulvelotta
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tack så känner man inte själv oftast. Det är du också kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks