Syster

Vardag, (o)Hälsa

Nu har min syster åkt igen. Och hon kommer förmodligen inte hem till jul... vi har inte umgåtts så mycket då hon har haft jobb och plugg under dagarna men att få ha henne här var skönt. Först tyckte jag det var jobbigt pga förändring i rutinerna men sen vann saknaden efter henne. Vi var ute och åt igår vilket jag tycker är jobbigt men det gick faktiskt bra men var helt slut efteråt.

Självmordstankarna är i princip konstanta och jag blir ledsen över att de är med mig hela tiden. Så fort jag öppnar ögonen på morgonen så tänker jag på döden. Jag har inte ens mått katastrof och ändå så vill delar i mig dö. Men jag försöker hålla fast vid det som inte vill det men det är svårt. Varje morgon så vill jag bara gråta...

Snart har ännu ett år gått och jag fattar inte hur tiden kan gå så långsamt samtidigt som den går så himla fort. Min önskan till jul och nyår är att jag kan få må någorlunda okej. Förra året blev jag inlagd någon dag efter julafton. Hade permission på nyårsafton men grät nonstop från jag kom hem tills jag somnade varför kan jag inte få glömma bort det?

Mår illa gör jag också.

Hur mår du? ❤️
Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Det hoppas jag också att du kan få göra❤

Du har gjort mkt och det är bra. Önskar dig också bara att inte bara göra saker utan att det också kändes bra inuti. Det är svårt.

Mår du inte bättre längre av medicinen?

Massa kramar❤❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag är nog lite stabilare fortfarande men mår inte bra. Jag orkar mer än innan senaste inläggningen men blir slut på energi av det jag gör och då kryper jobbiga tankar och känslor på ännu mer men vill inte hoppa över sysselsättningen heller, då det ändå är skönt att göra något annat en stund.


Tack och Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks