Sysselsättning

Hej!

Dagen började inte bra. Ångestfylld och ledsen och oerhört trött. Så jag avbokade boendestödet. Som tur var så kom jag iväg på sysselsättningen. Börjat inse att så länge jag inte är för sönder så gör det mig väl att komma iväg. Idag var jag där i två timmar och hade nog orkat lite mer faktiskt men pappa kom och hämtade mig. Fick göra en ren av granris och prata med djuren.

Är så nervös inför läkarsamtalet imorgon. Vill inte acceptera bytet. Får se om jag tar med mamma eller inte. Men ibland känns det som att de lyssnar mer om någon annan säger något. Men jag vet inte. Lär inte bli någon förändring ändå...

Hur mår du? Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Men åh, så fina djuren är. Och granrisbock också. Jättefint. Så himla bra ställe du verkar vara på.

Ska du till läkaren imorgon igen? Vet du vad ni ska prata om? Räkna inte med förändring i läget och diagnoser nu men kanske bra att du tar med din mamma ändå som kan koma med tankar och synpunkter. Tror hon på diagnosen elelr tänker hon som du? Jag håller med dig i att bättre komma iväg på sysselsättning någon timme eller två om läget är så att det går, än att sitta hemma. Väljer det alla dagar i veckan . Bara du hittar en lagom nivå och mår så du kan koma dit så låter det bra.

Som vanligt bra jobbat av dig. Det här med att vara strak i att vara skör och svag är missförstått. Att fatta vad som krävs för att kämpa och överleva i det du lever i. Du gör det bästa av precis allt du har. Tro aldrig annat om dig själv.

Jag håller tummarna inför ditt samtal imorgon. Kommer din ssk också?

Kramar❤ Getcraving fick jag.

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tack fina du❤️


Jag vet inte riktigt vad vi ska prata om. Förmodligen kanske en till minskning av clozapin och kanske lite prat om vilken medicin jag ska ha istället. Jag har inte blivit sämre av sänkningen rent röstmässigt så det är bra. Mamma vet väl inte så mycket om diagnoser så hon lyssnar nog mycket på läkarna så det är sisådär men hon har sagt tidigare att jag inte verkat svårt psykotisk (hon jobbar ju med gamla som får psykossymtom). Men hon ser ju hur mycket den här flytten påverkar mig... Ssk ska också vara med!


Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Undrar vad för medicin ni kan gå tillbaka till eller byta till då. Risperdal har jag för mig du tyckte var ok.

Att inte rösterna blivit sämre av sänkning är ju ett bra tecken.

Bra att din ssk är med. Du behöver verkligen henne nu.

Jag håller med din mamma. Att grunden är ptsd, dissociation, väldigt stark ångest och eventuellt reaktiva psykoser som konsekvens av allt.

Du verkar ju piggare av sänkningen med. Alltid jobbigt både för kropp och psyke att byta medicin igen. Men i det långa loppet blir det säkert bättre. Och väldigt skönt att kunna få en spruta bara då och då istället för att vaktas och behandlas som man vore inlagd. jag gillar det inte i vart fall.

❤❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag nämnde risperdal så får se om det blir den. Med metformin så kanske hungern inte ställer till det lika mycket heller. Ja en spruta då och då skulle nog vara skönare, gillar inte heller att bli passad...


Hoppas att du får sova inatt ❤️

nouw.com/andothermagictricks