Svårt

Vardag

Jag har öppnat upp sidan där man skriver nytt inlägg ett antal gånger nu men orden kommer inte. Jag får prestationsångest över att det jag skriver är dåligt och numer bara en sammanfattning av min tillvaro. Men att skriva har alltid varit ett sätt att få ut lite av det som finns inuti så jag får försöka fortsätta. Vill inte tappa mer av mig själv än jag redan gjort.

Senaste dagarna har varit blandade. Mycket ångest, mycket suicidtankar, mycket röster. I måndags så bestämde jag och ssk att jag skulle lämna in lite av den sparade medicinerna som jag skulle använda för att intoxa mig själv. Tvångstankarna får mig att samla på mig mediciner och livsledan får mig att inte stå emot. Det gick iallafall inte för mig att cykla dit och göra det. Jag fick inte för rösterna eller tankarna och det blev för mycket ångest. Jag kommer alltid på tiderna jag har bokat på psyk så nu när jag inte kom så blev det väl lite varning. Så ssk kom och hämtade mig hos mina föräldrar och sen gjorde vi det tillsammans. Inte allt men en del. Sen var den kvällen/em extremt jobbig. Igår var morgonen jobbig men det blev lite bättre sen under dagen.

Jag har tagit paus med boendestödet i ett par veckor då jag bor hos mina föräldrar i princip. Börjar vilja ha min egen plats nu igen men vet ju att det inte är säkert för mig så den lilla delen som inte vill dö försöker jag ge utrymme. Sysselsättningen är också lite paus då jag verkligen inte orkar med det. Får se hur det känns nästa vecka.

Imorgon ska jag få träffa läkaren. Jag tror det var imorgon iallafall. Egentligen först på tisdag men de tycker att jag behöver träffa honom nu. Kanske är latuda inte rätt medicin för mig? Den verkar ju inte göra det den ska helt iallafall och nu har jag högsta dosen så det går inte öka mer. Vi får se vad som sägs. Om han också tycker inläggning så kanske jag går med på det men han brukar faktiskt inte nämna det så ofta. Det brukar mer vara att jag måste söka akut om jag vill ta livet av mig på en gång.

Min syster ska FaceTimea idag och visa deras lägenhet om allt går som det ska!

Kram ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Jag blir glad av att du har en så braoch flexibel ssk. Din vård är jättebra nu. Och det är bracatt du fick bort en del åtminstone. Fatgar att det måste vara jättejobbigt nu efteråt. Men låt tiden gå så vänjer du dig lite kanske. Jag har likadant faktiskt. Har massa sparade tabletter som jag inte kan göra mig av med pga anledning. Men en gång fick en läkare mig att lämna in masoch då könde jag samma som du antagligen känner nu. Skit jobbigt. Blev jättearg pp henne efteråt. Men det är bra för dig i längden om man ka göra saker pö impuls som kan få förödande konsekvenser.
Ocksåbra att du lyssnar på det lilla inom dig. Du behöver ta hand om dig och bara fokusera på det just nu.
Ocv hoppas att läkarsamtalet gårbra. Ska tönkq på dig då.
Latuda? Var det den nya antipsykotikan?jag tror ju so jag sagt tidigare att du har det sl mig och då räcker det med pyttedos psykosmedicin för mer än så går ibte atg medicinera bort. Resten är terapi. Tarcdu för hög dos bmir det enkom biverkningar. Men det bestämmer du och din läkare ihop. Bara vad jag tror.
Och fortsätt skriv. Om det är det du gjort. Tror du gror att det är sämre ön vad det är. Du jämför med något. Ddu skriver excellent. Om du skriver ännu bättre o några år så får du cäl börja på en bok.
Kram ♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag är tacksam över min sjuksköterska även om jag just där och då skulle vilja att hon inte kom och hämtade mig. Synd att du också har massor av sparade tabletter...

Ja, latuda är antipsykotikan. På olanzapin så försvann mycket av rösterna men den triggade värre ätstörda beteenden och jag hetsåt och kräktes flera gånger om dagarna så det var synd. Ssk säger att jag måste vara lite stabilare innan terapi (fortfarande i kö så när jag kommer fram så kanske det är okej) så därför mycket fokus på mediciner nu men tror inte heller att allt kan medicineras bort... Skulle behövt någon bra ångestmedicin som man tar dagligen men tar ju brintellix mot det också så den kanske kommer hjälpa?

Tack för dina ord. Hopppas din dag blir hanterbar ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det fattar jag att du inte var just då. Men tänk vad mycket hon bryr sig om dig ändå. Åker och hämtar dig. Det är ju jättefint. Hon hade bara kunnat strunta i det då det inte är hennes arbetsuppgifter. Hoppas att du får ha kvar henne länge.
Zyprexa har ju en mer ångestlkndrande och lugnande och sederande effekt så det förstår jag att den passade bättre egentligen. Har också haft den i omgångar men jag thcker den har så sjukt mycket biverkningar så jag vill inte ha deni längden. Vikten, orekeslösheten, muskelsvaghet och blodtrycksfall ännu mer brukar jag få av den.
Hoppasatt du ka få till en bra ångestmedici för just din kropp så att du kan då börja i terapi.
♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag hoppas också att jag får ha kvar henne, därför vill jag inte byta mottagning oavsett vad diagnosen blir.
nouw.com/andothermagictricks
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tråkigt att du fick så mycket biverkningar av den. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks