Skrev jag ut mig för tidigt?

(o)Hälsa

Igår blev jag utskriven. Läkaren tyckte jag skulle stanna men jag fick panik där och då av att vara kvar så jag skrev ut mig. Nu inser jag att det inte var ett smart val. Skulle tagit permission som läkaren tyckte.

Igår hade jag panikattacker under tre timmar. Hade jag varit själv så hade det slutat med intox. Tvångstankarna på det är så jävla starka och min livslust är inte direkt närvarande. Vill inte mer. Rösterna blir också starka när ångesten är så stark.

Min syster har åkt nu. Imorgon flyttar hon till Österrike och jag har gråtit för det. Samtidigt skönt att jag känner något över det. Var rädd att jag skulle vara känslokall och inte bry mig. Depressionen gör så ibland.

Imorgon ska jag träffa sjuksköterskan. Undrar vad hon kommer säga om jag berättar om hur starka självmordstankarna är. Hur starka tvångstankarna är. Hur mycket jag inte orkar leva längre. Jag vet inte.

Hoppas du mår bättre än jag ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Ska du inte åka tillbaka till avdelningen då? Skulle du må bättre där eller är det själva förändringen.
Jag tycker verkligen inte att alla dessa mediciner verkar göra så stor skillnad för dig. Böir ledsen då jag meat tycker mig ana biverkningar hos dig mer än effekt. Jag troe faktiskt behandlingshem vore ett mycket bättre alternativ för dig än psyk lch mer medicin. Det mer personlighets/genomgripande förändringar du behöver om dj frågar mig. Vilketvdu i och för sig inte gjort. Men jag bryr mig om dig
Vad är själca tankegången angående atg du inte vill leva? Kan dj identifiera tankarna?
Stor kram♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag tror att en del är förändringen och sen en del att det är svårare att göra som tvångstankarna säger på avdelningen. Här är det bara att ta sig till närmaste apotek eller kolla i medicinförrådet.... Och då blir de starkare.

Jag märker inte heller så stor skillnad i medicinerna. Det är väl ångestdämpande som fungerar men tex antidepressiva verkar inte ge någon vidare effekt. Så det kanske är i min personlighet att vara ängslig och deprimerad. Något som inte går att medicinera bort. Djupare på något sätt.

Att jag inte vill leva grundar sig mycket i ångesten tror jag. Mindre ångest och jag har mindre dödslängtan. Det som stoppar är ju min familj. Jag kan se att de skulle bli ledsna men vet inte hur länge en orkar stå ut för andras skull. Jag vill bara slippa allt som är med livet. Vill inte ha detta längre. Vill slippa tankarna. Slippa smärtan. Slippa existera.

Kram tillbaka ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Ångest ja. Tror också att det är det som är ditt huvudproblem. Inte psykos, inye depression. Du måste börja med ångesten. Det andra är sekundära diagnoser tror jag. Som för mig. De uppstår av ångestökning. Jag vet inte hur mpnga medici er du har just nu och i vilka doser men för mycket mediciner ger också motsatt effekt. Jag känner de vsom att din kropo fått för mycket nu. För mycket byten på för kort tid. För mycket. Jag känner igen det där. Det är en hårfin gräns för hjälp pch stjälp. Jag skulle ta upp alternativ som behandlingshem om jag vore du. Även om det är skrämmande kan det bli bra för dig i längden.
Om jag vore du skulle jag rensa lite i medicinerna och låta kroppen få vila lite från alla in och utsättni g. Sedan satsa på att få inen bra ångestmedicin istället. Stå ut under inläggning tills du tex får effelt av anafranil. Den är jobbig att sätta in då. Ångest ökar väldigt mycket men bra effekt när den börjar verka. Sedan behöver du terapi du med. Och ta bort sobril försiktigt. Den kommer sänkq dig ännu mer i längden annars.
Ta hand om dig idag. Kram
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag tar brintellix, latuda, acetylcystein och melatonin. Just nu sobril dagligen i nedtrappning annars den och Theralen vid behov. Så lite mindre nu än innan men fortfarande mycket i mina ögon. Alla dagliga utan melatonin är ju nya så det blev väldigt mycket på en gång.

Vården har aldrig nämnt behandlingshem så jag vet inte om de tycker att det hade varit en bra idé. Skrämmer mig mycket att inte vara vid min familj. Sen hur gör man med sina djur? Då kanske man får adoptera bort dem? 😟

På ett sätt hoppas jag att ssk säger att jag ska lägga in mig igen imorgon men samtidigt vet jag inte om det hjälper att vara inlagd mer nu. Det händer ju inget direkt på avdelningen utan man sitter ju mest av tiden (likadant hemma dock). Men är rädd att jag skadar mig annars...
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det jag skrev försvann och nu råkade jag visst ta bort en kommentar också. Går inget bra idag. Stressad som vanligt.
Inte överdrivet mycket medicin ändå. Men de verkar inte göra den nytta de ska. Kanske fel sort eller för hög dos. Tycker du att melatonin hjälper för sömnen då? Jag fick motsatt effekt av den. Blev sp trrött och tänkte oj vad skönt jag ska få sova. Inte då. Blev bara sederad men andra hjärnhalvan satte igång att arbeta ännu hårdare istället så jag var kmasvaken men trött. Finns tydligen som biverkning en ovanlig. Trist. Hade varit kul om det funkat.
D u kan ju sjölv prata om behandlingshem med din ssk annars. Kanske finns något i närheten av där du bor så din familj kan hälsa på. Ka ske de kan ha hand om dina råttor så länge. Elmer ibland får man ha med djur pä hemmdn också. Önskar att jag kunde hjälpa dig mer. Tror hursom att det är din ängest lch ptsd du i första hand behöver hjälp med.
Att vara inlagd för självskadebeteende tror jag inte är bra. Detg har de slutat med här. De patkenterna får gå pp dagvård eller ha mer boendndestöd och stöd i hemmet. Trlr det kan få mltsatt effekt ibland. Att man blir beroende av skötarnas uppsikt. Blkr liksom kontraproduktivt. Om du vervligen vill dö finns ju egen inget somkan stopöa dig. Då mäste man ju ha tillsyn dygnet runt. Och det kan man ändå inte ha hur länge somhelst. Väldigg svårt det där.
Önskaratt du kunde få må lite lkte bättre idag. En stund i alla fall.
Pissdag är det. Ihjälstressad av min egen ruttna hjärna.
Kram♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Melatonin funkar för mig faktiskt så det är bra. Tråkigt att det inte funkade för dig.

Här har de "frikort" för många bla självskadepatienter. Så man kan lägga in sig några dagar bara.

Jag vill nog inte dö egentligen. Hade jag inte haft all ångest så hade jag ju förmodligen inte velat vara död liksom. Utan det är livslusten som saknas. Vill inte leva. Vill inte leva såhär. Även på avdelning kan man ta sitt liv när man inte har tillsyn dygnet runt så det är ju inget skydd mot död men jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vad jag ska göra för att inte falla dit på tankarna som tar över mig.

Önskar att din dag var lättare. Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Bra att det funkar för dig. Alltid något ju.
Jag hoppas att du får till någonting på något sätt som kan hjälpa mlt ångesten. Något. Vad som helst.. Men mer ångestinriktat.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack för din omtanke ❤️
nouw.com/andothermagictricks