Sjön och sen mens

Vardag

Idag åkte jag och mina föräldrar ut och badade igen. Det är väldigt bra sätt att flytta fokus. Känna vattnet mot huden och höra vågorna skvalpa. Idag har det inte varit lika varmt så nu är jag lite kallare så ligger under en filt till och med. Vi såg and-ungar också! Så söta de små liven är.

Min mens är sen. Jag hatar att ha mens men att gå och vänta på den och oroa sig över att den ska komma för olägligt är också jobbigt. Min mens brukar vara väldigt regelbunden men nu är det fem dagar sen jag skulle haft den. Så jag har läst på nätet. Jag tror att det beror på risperidonet. Man kan få höga prolaktin-nivåer vilket kan förskjuta eller helt enkelt hoppa över mensen. Den kommer säkert annars får jag nog fråga ssk om det på måndag. Just eftersom den alltid kommer regelbundet så är det ju lite konstigt...

Kramar <3

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Åh vilka fina andungar. Saknar så att se dem. Och vad skönt att du kommer iväg och badar. Det ser ut som en fin plats. Hur gick det med handledarkursen för körkortet? Nej, nu såg jag att det var på onsdag. Men det kommer säkert gå bra. Tror inte att jag behövde prata något inför grupp när jag gick den eller med någon annan heller för den delen. Men jag fick ikbte ta något körkort sedan heller. Fick avslag. Men körkort tror jag blir finemang för dig av de anledningar de skriver. Du kommer bli mer fri. Funderar på om jag någon gång i framtiden kan åka moppe eller något liknande istället. Har färdtjänst för närvarande om jag ska någonstans. Men moppe vore bättre om det går sedan. Kommer säkert bli roligt renatv för dig att övningsköra med din pappa och fokusera på enbart det i stunder.
Angående mensen så be dem tablodprov på prolaktin. Jag hade förhöjda nivåer för länge sedan utav medicin. Det finns också ett ganska starkt samband mellan förhöjt prolaktin och ökad dissociation har jag läst om. Visste du det? Jag vet inte vad som orsakar sambandet med det är väldigt starkt vetenspaligt belagt. Ta ett prov och kolla nivåerna.
Vad man gjorde åt tillståndet har jag tyvärr glömt.
Fina bilder. Bra jobbat av dig och kram♥️
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag har gått handledarkurs innan men kommer inte ihåg hur det gick till. Jag trodde inte jag skulle få godkänt att få övningsköra men det fick jag! Undrar om det skulle bli det nu dock efter allt med "psykoser" och sånt. Har tvångstankar att köra på någon eller att jag råkar döda någon så därför har det inte fungerat att köra och sen orken och koncentrationen. Men förhoppningvis blir det annorlunda nu. En moped skulle nog passa bra! Då blir det ju ändå lite mer frihet men bra att du har färdtjänst.

Ska fråga om det är något fel på nivåerna om mensen inte kommer. Något konstigt måste det ju vara. Det är bara någon enstaka gång den varit oregelbunden trots allt skit som händer med måendet och handlingar.

Tack! Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Oj, det glömde jag ju. Tvångstankarna. Det kan ju bli jobbigt såklart. Du får prova och se.
Hur svaret om tillstånd går till har jag också glömt faktiskt. Kanske din nuvarande läkare kan skriva ett bra intyg. Har för mig att jag fick tillbaka det och det stod att jag kunde få impulsiva utbrott i bilen och hade missbruk. Det var inte kul då kursen kostat pengar. Kunde de väl sagt innan. Strunt samma. Moppe går bra det med.
Hoppas att vädret fortsätter vara fint så att du kan vara vid vatten där du kan få lite ro och distraktion.
Passa på att fota kanske. Du är ju bra på det.
Sov sött annars och hoppas att akupunktur hjälpte något idag.
Glöm inte kolla prolaktin. Det kan vara av värde. 💜
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Akupunkturen var sådär idag. Lite för mycket overklighet för att kunna slappna av men ändå skönt att sitta där.

Hoppas du får sova bra inatt ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Vill bara säga lycka till på kursen imorgon. Håller timae för dig.
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack fina du❤️
nouw.com/andothermagictricks