Separationsångest

Hur kan man bli så fast vid en människa som får betalt för att prata med en? Som får betalt för att hjälpa mig? Ikväll kom separationsångesten över mig och jag saknar redan sjuksköterskan så mycket så det gör ont. Hon har hjälpt mig så mycket och efter att pratat med en kurator på gymnasiet som inte lyssnade (hon ville få mig att tänka på framtiden när framtiden fick mig panikslagen) så gör det nog extra ont när någon faktiskt lyssnat på mig.

Idag har jag sovit bort stora delar av dagen. Medicinerna gör mig så ofantligt trött. Vaknade inte förrän halv 11 (halv tolv egentligen utan tillbakavridandet av tiden) var hemma till lägenheten och umgicks med mina ökisar en stund sen hem till föräldrarna igen och somnade i soffan några timmar. Så kan man ju inte ha det. Ibland är det skönt att sova men när man drömmer mardrömmar så är det inte någon flykt längre. Vill ju leva ett så normalt liv som möjligt med mina begränsningar och det funkar inte när man sover bort dagarna.

Imorgon ska jag träffa min ledsagare för första gången. Jag hoppas att det ska kännas bra och att det tids nog kan få mig att våga göra saker eller ens får en tanke på att göra något. Samtidig känns det jobbigt att behöva passa ännu mer tider. Men att pröva får man ju göra.

Kram❤️

Bild från min balkong. Synd att jag får massor av tvångstankar att hoppa från balkongen. Bara att försöka stå ut i det så kanske det minskar.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Jättefin gård du har utanför.
Förstår att du blir rädd för det här med din ssk. Att det gör ont. Ska du inte träffa henne något mer? Att man kunde fasa över dig till en annan liksom.

Du är ju verkligen trött i grövsta laget. Kanske det går justera dosen senare.

Vad bra att du ska träffa ledsagare i allafall. Hoppas att det går ok. Ska hålla tankar på dig imorgon.
Kram❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jo, de säger att jag ska fasa in de nya kontakterna men det känns ändå omöjligt typ. Den delen i mig som känner sig övergiven kommer fram trots att jag egentligen vet att de vill göra det som kan hjälpa mig mest.


Jag som tyckte jag var trött av risperdal. Det här är på en helt annan nivå. Risperdal sov jag kanske normalt på natten sen var jag rätt trött på dagen också men jag kunde hålla mig vaken iallafall. Ska ta upp det med ssk imorgon så får jag se vad hon säger.


Tack! Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks
shadowcollector
shadowcollector,

Jag var otroligt fäst vid min gamla psykolog. Det blir som en sorg.

Jag tänker att även om de får betalt så har de nog valt sitt jobb med tanke på att de faktiskt vill hjälpa, men de måste ju ha något att leva på också..

Hoppas tröttheten ger med sig. Har de kollat så det inte är någon blodbrist eller nåt i lag med?

Ta hand om dig. Kram


nouw.com/shadowcollector
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Ja, denna sjuksköterskan är på rätt plats verkligen. Så jobbigt att inte få fortsätta hos någon som man är fäst vid...


Denna extrema trötthet kom i samband med medicinen så jag tror det är därför. Mitt blodvärde var bra för någon vecka sedan.


Kram ❤️

nouw.com/andothermagictricks