Rädd för att förstöra mina tänder

Ikväll har jag googlat mig till hur länge det tar, generellt sett, för tänderna att förstöras pga kräkningar. Det är typ det enda som får mig att känna att jag inte borde göra såhär. Idag har det varit tre gånger. Det var längesen det var så mycket. Jag tror det är för att jag känner mig hungrig hela tiden vilket gör att jag stoppar i mig mer än vad som, i min hjärna, 'är okej. Jag har googlat på risepridon som jag tar hur den mixtrar lite med hungerhormoner om man har den biverkan, hur en ökning av ett annat hormon gör att fettförbränningen går ner. Vilket ofta leder till viktuppgång.


Jag vet att salterna i kroppen blir helt fel när man kräks ofta. Jag har ju varit där med kaliumbrist och ett hjärta som slog i 160 slag i flera timmar som följd. Men har ätit bananer som fått stanna kvar senaste dagarna. Efter den gången köpte jag också klaliumtabletter då jag skämdes så mycket över mitt beteende och aldrig ville råka hamna i den situationen igen (akutläkarna fattade ju inte varför jag hade kaliumbrist liksom).

Jag märker av den speciella huvudvärken jag får av detta. Inte migrän men heller inte spänningshuvudvärk. Bara en tryckande känsla över hela huvudet. Och precis över näsan. Brustna blodkärl runt ögonen och den där tröttheten som kommer med det. Och ändå kan jag bara tänka på mina tänder.Jag läste klart en bok igår. Halleluja! Det har tagit en del månader men tillslut var den utläst. Den heter Good vibes, Good life. Ibland blev jag så jävla provocerad av den men den gav mig även tankar om självvalidering, självkärlek och hur en kan försöka välja lite positivare tankar. Och det kommer jag ta med mig. Jag styrkte även över med higlighter där jag tyckte bra meningar skrevs. Så den kommer jag ha kvar!

Ta hand om dig <3


Gillar

Kommentarer