Prestationsångest i utredning

Vardag, (o)Hälsa, Vården

I tisdags började jag med min utredning på psyk. Var så himla nervös men nervositeten lugnade ner sig under tiden. Vi pratade lite först och sen körde vi igång med tester. I två timmar var jag där och kom på mig själv med att säga ”jag är inte trött” trots att jag var just det. Ville prestera samtidigt som många uppgifter (särskilt de med siffror har inte läst matte på typ 7 år(!!!)) var svåra efter att de enklare gjorts klart.

Nu tänker jag bara på att jag gjorde fel på en uppgift. Att jag missuppfattade hur man skulle göra. Precis som i skolan. Prestationsångesten som säger att man alltid måste vara bäst. Kunna bäst för att vara värd ens något. Samtidigt så försöker jag tänka att det är ju just det här testerna ska visa, vad jag kan och inte kan. Men jag kände mig verkligen dum i huvudet när jag inte förstod/kunde svaret. Nu är nästa tid inte förrän 16 februari (tror jag det var) då han var uppbokad nästa vecka.


Min syster är hemma! Och om jag förstod rätt ska hon vara här till typ 14 februari! Älskar att hon är här samtidigt som det ruckar lite på mina rutiner vilket är jobbigt men att hon är här betyder mer. Jobbigt för henne då hon fick reda att hon måste isolera sig i två veckor när hon är tillbaka i Österrike.

Hoppas du mår bra/okej! Kramar ❤️

Gillar

Kommentarer

VardagsBorderline
VardagsBorderline,

Du gjorde ditt bästa på testet och det är det viktiga!

nouw.com/vardagsborderline
Shining
Shining,

Roligt att din syster är hemma igen.

Fattar att du känner sådär med testerna men precis som du säger är det ju tester på dina problemområden för att du ska få rätt hjälp.

Jag blir så osäker på vad jag ska säga idag men jag blev också frustrerad av testerna och tom arg vid en av dem.

Kramar❤ Du kämpar på så bra

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack fina du! Kramar ❤️
nouw.com/andothermagictricks