Permission

Vardag

Hej vänner!

Nu har jag varit på permission men är tillbaka på avdelningen igen. Jag längtar redan hem igen trots att jag varit tillbaka i typ 10 minuter. Jag klarade permissionen väldigt bra. Inga ångestattacker, inget självskadande. Jag kunde till och med få sovmorgon!

...

Jag hoppas att jag snart blir utskriven. Jag känner mig lite stabilare och jag har mått sämre än såhär och inte varit inlagd. Så tvångsvården borde upphöra snart och jag bör kunna åka hem snart igen. Personalen och läkaren märker skillnad på mig. Inte lika upptagen av rösterna. Mindre ångestattacker. Jag känner mig fortfarande deprimerad och ångestfylld men det kommer inte försvinna på ett tag eller någonsin så det kan inte räknas in. Likväl overklighetskänslorna kommer nog inte försvinna med medicin. Inte ens rösterna men dämpas tror jag på.

Nu när jag var hemma signerade jag kontraktet på lägenheten så flytten är definitiv nu. Känner både rädsla och lättnad. Livrädd att något ska bli fel eller att jag inte ska trivas där heller. Och allt som måste ordnas. Jag orkade knappt städa ökisarnas bur idag utan att bli slutkörd. Försöker tänka lite mer neutrala tankar.

Hur mår du idag?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Vad glad jag blir av att läsa att det gick såpass bra. Jätteskönt. Det kommer säkerligen bli bra med lägenheten också. Du har kanske mildrat mycnet nu. Så får du utgå från det. Men skynda inte på utskrivning. Lita på läkaren. Bättre en dag för länge och stabil än för tidigt och bli dålig igen.

Jätteglad för din skull att det gått så bra och du verkar mindre ångestfylld. Trött förstår jag attdu är av allg dock. Det har varkt mycnet och det kommer väl ikapp då slm trötthet. Plus att du varit knlgd ett tag och det blir nyttatt komma hem igen. Jättekram och så starkt av dig att stått ut denna tid. ♥️

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Tack ❤️ Det är jobbigt att vara inlagd också att hela tiden vara bland människor man inte känner. Men det får ju gå. Försöker tänka att det ju inte är för alltid.

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Def inte för alltid. Du är hemma snabbare än det känns som just nu. ❤

nouw.com/shining
Shining
Shining,

Ursäkta alla stavfel. Jag är luddig i huvudet

nouw.com/shining