Permission

Vardag, Vården, (o)Hälsa

I onsdags var jag i förvaltningsrätten för att få höra domen om det blev förlängt lpt. Och det kändes som om att det redan var bestämt: fortsatt lpt. Läkaren läste upp många läkar-namn som höll med om psykosdiagnos. Tog upp att jag skrev ut mig mot läkarens inrådan ett par gånger. Så fortsatt vård på avdelning var bestämt. Efter det träffade jag läkaren och där nämnde han öpt eftersom jag har slutat med mediciner på egenhand eller minskat dosen. Men det hoppas jag verkligen inte bli då han nämnde medicindelning och då måste man ju vara hemma på den tiden...

Nu är jag iallafall hemma på permission och ska vara det tills söndagskväll. Så skönt att komma bort från sjukhusets väggar. Vet att det kommer bli jobbigt att åka tillbaka på söndag (beroende på hur permisen går).

Jag har blivit förstoppad av clozapin och saliven rinner när jag sover. Har fått något plåster som sätts bakom örat som ska hjälpa med det sistnämnda. Kanske lite effekt men inte drastiskt. Annars fanns det droppar också.

Mycket mer har min hjärna inte ork att formulera. Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Hoppas att du får en fin permis. Vacker solnedgång!

Angående förstoppning har jag haft det i årtal av mediciner och det finns bar droppar på apoteket mot det. Laxoberal heter förpackningen. Enda som funkat för mig och då har jag testat fanimej allt.

Hoppas att du slipper medicinutdelning eller depotspruta. Har haft medicinutdelning förr och det var inget roligt då de som skulle dela ut medicinerna aldrig kom i tid . men det kanske du kan få slippa. Nästan bättre med depotinjektion då för då behöver du ju bara få göra det en gång då och då och så är allt klart.

Hur känner du dig annars? Mår du ok? Kram❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Jag har fått några droppar av avdelningen i eftermiddags och igår men än har det inte hjälpt och nu börjar jag ha ont i magen och illamående också. Får testa mikrolax imorgon annars.

Clozapin tror jag inte finns som injektion så det är ju synd. Så jag hoppas verkligen inte att det blir utdelning. Sa till läkaren att jag ofta är hos mina föräldrar så då skulle det inte fungera med delning ju och då sa han att han skulle tänka lite på det men att han inte lovade någonting.

Annars känner jag mig något stabilare. Hur är det med dig? Kram❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Ta fler droppar. 10-20 stycken. Annars har jag haft laxerande på recept också men de där dropparna har varit bäst för mig. Lunelax. Har provat den förresten? Jag kommer inte ihåg alla som finns tyvärr. Men nåt hittar du säkert såsmåningom. Det är jobbigt att vara förstoppad jämt.

Du får hoppas att de struntar i utdelning då. Håller tummarna.

Med mig är det förkyld igen. Ännu mer. Och ganska ledsen och ja, jag vet inte. Orkar liksom inte känna och har stängt ner lite. Det löser sig

Skönt att du känner dig stabilare i alla fall. Trots biverkningar. Och premis också. Du får njuta av att vara hemma och se på tv och vara med hundarna och familjen. Sug år dig. ❤️

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Krya på dig ❤️

nouw.com/andothermagictricks