Overkligt

(o)Hälsa, Vardag

Idag känner jag mig så fruktansvärt ensam. Trots att jag har familj runt mig. Men det känns så ensamt i mina tankar, i min smärta, i min overklighet.

Idag såg inte ssk ut som hon brukar. Såg lera-aktig ut, omänsklig. Min mamma såg robotliknande ut. Detta händer ibland. Rätt ofta när jag har mycket overklighetskänslor/tankar. Trodde jag var helt ensam med det också innan men nu vet jag att jag inte är det och därför vågade jag berätta det för läkaren igår. Fick ett ”intressant” tillbaka. Kanske inte riktigt det man vill höra men jag förstår honom.

...

Jag var osäker på om jag skulle berätta om självskadorna till ssk eller inte men gjorde det nästan direkt ändå för att få det sagt. I slutändan är det nog bättre att vara ärlig med det som händer mig och om varför jag skadar mig. Overklighetstankarna om att jag inte är mänsklig, att jag innehåller smuts. Overklighetskänslor och förlust av känsla. Jag ska försöka ta hand om såren. Försöka visa empati och inte låta det gå till infektion (brukar dock inte få infektioner så lätt har gjort massor av saker för att öka möjligheterna men ändå har det inte blivit något). Hämtade jelonet i lägenheten då förbandet fastnar och det dras upp när det behövs bytas pga blött för mycket. Borde egentligen sätta strips också. Ssk erbjöd sig hjälpa mig men jag skäms för mycket över det och min kropp så jag sa att jag skulle ta hand om det själv.

Hoppas din dag har varit hanterbar <3

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Du är absolut INTE ensam med de upplevelserna. Jag har i princip identiska syner och känslor inför de jag borde känna igen so människor. Särskilt när jag mår som allra sämst. Det är INTE konstig bara lite mindre vanligt kanske. Däremot tycker jag läkarens svar lät lite kosntigt. Särskilt intressant känns det ju inte för en själv. Snarare hemskt. Jag har också nästan identiska upplevelser inför min kropp också till och från. Att jag inte varit mänskilg alls, Som lera, rutten inuti osv. Jag hade tom en ande som åkt in i mig och blev mig ett tag. Det är du INTE ensam om. Det är otäckt men en dag komme du vara mer dig själv igen. Det kan jag näst intill lova dig faktiskt. Men sedan kommer det ju och går i olika intensitet i perioder.
Jag tycker ändå att du börjat öppna dig lite mer för din ssk och läkare ocgh det är bra: Att du kan beskriva lite mer för dem så du kan få hjälp.
Jag tycker du ska åka till vårdcentralen och få det som behövs gjort med såren. Jag tycker du ska ge dig själv det faktiskt. Skulle du inte kunna göra det för dina föräldrars skull istället för din ?
Hur som helst så är du inte ensam och du kan skriva privat till mig med om det känns bättre. Jag har det så väldigt mycket likt det du lever i.
Dessutom måste du komma ihåg att din kropp vill ha sobril just nu och allting blir ännu värre under den tiden kroppen går tillbaka till normalläge igen. Glöm inte bort det. Mår du något fysiskt dåligt av nedtrappningen med?
Kram❤
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Det är tack vare dina kommentarer som jag känner mig lite mindre ensam i mina upplevelser. Så tack för din tid ❤️
Kommer nog inte gå till vården med såren men sks försöka våga det OM det blir någon mer gång.

Jag har känt mig lite rastlös men vet inte om det beror på latuda mer annars har jag inte märkt något fysiskt faktiskt.

stor kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Och det är tack vare dig som jag inte känner mig lika ensam i detta helvete heller. Winwin. jag hade läst på lite inna när jag fått diagnos osv men det är ju inte samma sak som en riktig person.
Se i alla fall till att hålla det ordentligt rent om du inte vill åka dit. Och händer det igen så åk och sy det som det sig bör. Gör det för din familjs skull då. det kan ju kännnas lättare när man inte ids bry sig om sig själv.
Lite rastlös kan du kanske bli. Men det går över. Och man kan bli trött också. Jag har blivit både och. Och dålig mage och värk lite överallt. Allmännt influensasjuk. Men soms agt så har du ätit det så kort tid så det går nog bra det där. Men fortsätt inte ta det sen för det är det inte värt. Och såklart så får du säkert ökad ångest ockå. men det kommer också bli bättre till den normala helvetesångesten bara. ett snäpp ner från elden.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Bra att det går åt båda hållen ❤️

Jag kommer fortsätta ha sobril vid behov men försöka att ta det några ggr i veckan eller mindre. Läkaren var öppen med risken för beroende så han har koll.

Hoppas du får sova gott inatt, kram❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Det var bra det. Bara du har tillräckligt med tid i uppehåll melann sobrilintagen så går det nog bra. den har ju kort halveringstid också så den hinner gå ur mellan varven. Och ändå en mild benz . Hoppas att du kan sova ok inatt och får drömma om fina saker som omväxling.
Ta hand om dig så länge
Godnattkra,. en stor. Det behöver du i nuläget. Du har också haft det jäkligt jobbigt på sista tiden.
nouw.com/shining