ÖPT

I torsdags ringde advokaten och sa att förvaltningsrätten hade godkänt läkarens ansökan om ÖPT. Jag fattar verkligen inte varför. Bara för att jag inte trodde på att mediciner skulle hjälpa några veckor tidigare. Så nu är jag inte fri hemma ens men vill inte vara på avdelningen iallafall. Självmordstankarna ökar alltid efter att jag varit inlagd tror jag. Det blir som en chock att helt plötsligt kan jag vara själv längre stunder (vilket jag försöker att inte vara ännu). Min ssk har inte ringt än så är orolig att hon har glömt bort mig. Behöver träffa henne.

Funderar på vad jag ska säga till läkaren från psykosmottagningen. Om hon vågar stå kvar vid att mina symtom kommer från ptsd och dissociation trots alla läkare som säger schizofreni. I november har jag fått en kallelse.

Idag har jag sovit en stund på dagen (pga en medicin som gör min kropp så seg), varit på loppis och städat hos mina gerbiler. Det sistnämnda var viktigast. De blir nog lite irriterade när jag städar då de fixat allt som de vill ha det men ibland måste man ju städa. Pappa hjälper mig med det då jag inte riktigt orkar helt själv. Sen kommer orostankarna att någon av dem har hoppat ur buren och inte är där inne trots att jag tror jag såg båda två däri.

Hur mår du?❤️

Energidrycken gjorde mig snarare tröttare. Tvärtom effekt..

Gillar

Kommentarer