När personalen går hem

(o)Hälsa, Vardag, Vården

Idag började dagen inte så bra. Mycket overklighetskänslor och jag fick väldigt mycket ångest och började gråta. Ringde mamma som fick mig att be personal komma med vid behovs medicin. Jag har så svårt att be om hjälp. Så svårt att visa mig när jag har sån ångest så att jag inte vet ut eller in. Jag längtar hem så det kom också över mig i morse. Så när personalen säger hej då för dagen så blir jag lite ledsen. De får lämna denna byggnaden och komma hem till sitt. Visst jag är inlagd frivilligt men det var antingen det eller möjligen tvångsvård så jag är rädd för att göra fel och konverteras.

Medicinerna har inte gett någon direkt effekt ännu så läkaren bad mig stanna kvar på avdelningen ett tag till. 1-2 veckor.... Jag hoppas att jag mår bättre tills på fredag/lördag då min syster kommer hem (även denna helgen men dit kommer jag ju inte hem till) så jag kan umgås med henne innan hon flyttar till Österrike. Hon sa att hon kunde komma och hälsa på mig på sjukhuset någon dag under helgen.

Jag vet att det inte är bra men nu får jag sobril stående under helgen iallafall. Jag bad inte om det utan det var läkaren som satte in den. Så får jag se om det kan hjälpa i väntan på de andra medicinerna. Rösterna förstärks ju när ångesten är hög så det är väl så han tänker antar jag.

Annars har det inte hänt så mycket. Mamma och pappa kom och hälsade på och det behövde jag verkligen. Kände mig så ensam och övergiven så behövde fysiskt känna att någon fanns där. Få se att de fortfarande existerar när jag inte vet om jag gör det. Då kanske jag existerar också.

Kram ❤️


Gillar

Kommentarer

Blackout
Blackout,
Fattar att du längtar hem men det är nog bra om du stannar tills du känner om medicinerna funkar eller inte. Vad skönt att dina föräldrar kunde komma och vara hos dig i alla fall. Sobril en liten kort period på någon vecka eller så är inte så farligt. Ta det så lä ge du sätter in mediciner. Men inte sedan. Och fasa gärna ut den även om det handlar om någraveckor.
Kan du göra något? Pyssla med något?
Tänk på att din syster kommer snart. Ha det som mål.
Du finns.
Stor kram och hoppas du får ro under natten.
♥️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag har så svårt att finna ro att göra något. Jag har med en målarbok men det funkar inte riktigt så jag sitter mest av tiden, det är väl därför det känns extra jobbigt också. Saknar personalen på allmänpsyk...
Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Blackout
Blackout,
Fattar. Jag är väldigt uppvarvad men har svårt att få någonting ordentligt gjort. Försöker tvinga mig att måla då psyk sagt att det är bra men jag vet inte om det är fel på pennan.
Kanske du är tillbaka på ditt vanliga psyk snart. Annars finns det kanske fin personal på det andra också. Såsmåningom. Kan du lyssna på musik? ♥️
nouw.com/blackout
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag tror jag kommer få vara kvar här på psykos tills jag blir utskriven.... Det är det jag ställer in mig på iallafall. En ssk som jobbar på allmänpsyk jobbar här i helgen och det triggade saknaden. Inte för att jag pratar mer med dem direkt men de har sett mig i många olika tillstånd och de vet hur jag fungerar. Och de tar lite mer kontakt tycker jag. Sen är det jobbigt när det är så mycket män här men försöker rationalisera.

Jag lyssnade på lite musik igår. Har lite svårt att veta vad jag ska lyssna på bara så att det inte triggar ångest. Lyssnade på min träningslista vilket fungerade okej men inte riktigt den musik jag tycker är jättebra. Ska försöka lyssna på någon podd kanske? ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Ulvelotta
Ulvelotta,
Bamse kram❤️
nouw.com/ulvelotta
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,