Några ord från mig

Vardag, (o)Hälsa

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Jag upprepar mig men jag har svårt att skriva nu för tiden. Men någonstans där inne i huvudet så finns det skribenten. Hela livet har jag skrivit. Sagor och dagböcker. Blogg har jag haft sen 2014 typ men under andra namn och inte så ofta uppdaterade. Alltid anonym. Vill nå ut till folk samtidigt som jag vill vara osynlig. Vill kunna skriva hur det är utan rädslan att någon kanske ska få ta del av mer än jag vill.

Julen gick okej i år. Klarade av julafton utan större problem men tog även lugnande då ångesten ändå fanns med lite för starkt. Mina självmordstankar är extremt jobbiga. Tvångsmässiga. Så fort jag håller i något som kan skada en så kommer tankarna där och hetsar på mig. ”Gör det. Gör det. GÖR DET. Lyssna på oss och gör det”. Jag vill inte leva men just nu vill jag heller inte dö. Vill inte göra vidare smärtan genom död till de som bryr sig om mig. För jag är inte så depressiv som jag var i somras där jag inte såg att andra bryr sig. Samtidigt är tankarna så sårande så det är svårt att ”låta de existera” vilket min gamla läkare sa. Lyssnar och försöker tränga bort dem istället. Det funkar inte.

Nyår. Nyår är inte någon favorit hos mig. Bara massa tankar om att jag är ensam och att nu måste jag existera igenom ett helt år igen. Ser bara lidande. Men jag ska försöka. Försöka fortsätta andas. Just breathe som det står i min tatuering med ett semikolon under.

Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Åh fina du, känner igen mig i det du skriver. Särskilt angående nyår och ett helt nytt år i skiten så att säga... Men jag hejar på både dig och mig och jag hoppas att vi får ett så fint nytt år som det bara går! Styrkekramar <3

nouw.com/psykiskohalsablogg
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Vi får verkligen hoppas att det kommande året blir bättre. Styrkekramar tillbaka ❤️

nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,

Har du skrivit blogg så länge? Känner igen mig i dina ord.

Håller med dig om nyårsafton. Den är ju som de där rosorna man delade ut i skolan på alla hjärtans dag typ. Bjuden eller inte.

Jag tycker att du skriver bra. Det har jag tyckt hela tiden sedan jag hittade dig. Att skriva kort men få med så mkt information och känslor är inte lätt.

Jag är tacksam för att du skriver. Kramar❤

nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,

Ja, jag började då någon gång då jag mådde dåligt och samtidigt inte vågade ha mina tankar på fysiskt papper (om någon skulle hitta det). Men ibland var det uppehåll på ett halvår. Hade lås på den till och från också.


Sån blomutdeling hade vi aldrig när jag gick i skolan. Så tacksam för det. Såg det ofta i filmer och kände mig utanför bara av det.


Tacksam över att du hittat hit. Kramar ❤️

nouw.com/andothermagictricks