Miss, möte, lägenheten och ätstört

Vardag

I morse hade jag möte med min biståndshandläggare angående boendestödet. Vi har fått flytta fram det flera gånger då jag har varit inlagd och hon har varit sjuk men nu blev det äntligen av. Hon är snäll och så och hon ser själv också att behovet finns kvar och även att det behöver utökas lite. Jag vill ju helst inte ha stöd då jag tycker det är ofantligt jobbigt men jag vill ta hjälpen som finns som kanske kan hjälpa mig att undvika slutenvård (att få ordning på mat och undvika att lägenheten blir helt kaos hjälper sen även att någon fysiskt kommer och stör tankarna). Så vi kommer att träffas tre gånger i veckan istället. Jag vet inte vilken dag det blir men det skulle jag och mitt boendestöd prata om på måndag.


Vi kom även fram till att jag ansöker om ledsagning. Jag har ju väldigt svårt att ta mig iväg på saker. I höstas kom jag iväg på kören jag anmälde mig på ca 4 gånger. Senast jag var inlagd så sa läkaren där att jag nog behöver stöd nu i början att komma igång med saker så att jag får lite beteendeaktivering typ så detta kanske kan bli bra. Då skulle jag få någon som kommer hem till mig och sen följs vi åt och i början kanske personen även är med.

Efter det var jag iväg på arbetsträningen, vilken gick bra. Trivs så mycket bättre med tre dagar i veckan. Det blir inte så "långa" pass och jag får lite mer rutin på det. Efter det orkade jag faktiskt laga lite mat. Första gången på väldigt länge men det var såklart att det skulle bli någon miss då. Det skulle vara chilipulver i men jag hade bara cayenne. Tänkte att det var samma då det stod chilifrukt på beskrivningen men satan vad starkt det blev. Svettades när jag åt så fick skölja av mycket av grytan och vända tillbaka det sen. Men fortfarande för starkt så får se om jag ens kan äta det imorgon.

Det ätstörda har blivit lika illa idag som det varit i några dagar nu. Det har blivit som en tvångstanke att jag ska kräkas efter att jag ätit. Imorgon ska jag verkligen försöka att äta regelbundet för att äta "normalt" och inte kompensera.

Jag har även hämtat apodosen idag. De har ju ändrat att jag har varje vecka för att minska risken att jag intoxar mig själv på impuls. Jag tar ju en del mediciner så även en veckas mediciner ger en del men inte tillräckligt för att jag skulle dö vilket sätter en liten spärr i huvudet. Sen har jag sovit i lägenheten för första gången på över en månad. Ikväll ska jag också göra det men skulle hellre sova hos mamma och pappa. Jag läste något innan som triggade mig lite. Däremot känns det som att jag hanterat det bättre än någonsin. Self validation is good shit.

Imorgon ska jag på arbetsträningen och jag borde försöka att städa mina ökisars bur. Sen blir det inget mer. Börjar känna mig slutkörd för veckan nu.

Ta hand om dig <3

Gillar

Kommentarer