Min syster ska flytta

(o)Hälsa, Vardag

Förstörd.

Idag vid elva-tiden fick jag veta att min syster ska flytta till Österrike. Det har väl alltid funnits i bakhuvudet då hon har sin pojkvän där men jag hade väl i hoppet att han skulle flytta hit. Senaste tiden har jag i princip inte klarat att åka de dryga två timmarna ner till henne så hur ska jag klara av att åka till henne nu? Hon säger att vi kommer ses lika ofta ändå men jag litar inte på det. Vi kommer säkert tappa kontakten då jag suger på att prata i telefon. Kanske blir det inte så stor skillnad men det känns som en stor skillnad. Ett annat land.

Det är till min syster jag frågar mycket när livet gör ont. Min syster har hjälpt mig så mycket och nu ska hon försvinna. Är jag en hemsk människa som hoppas att det inte håller mellan dem två? Hoppas att hon kommer hem igen och inte blir fast där. Samtidigt vill jag hennes bästa. Vill att det ska fungera för hennes skull. Ångest. Ångest. Ångest. Vill inte. Vill inte att hon ska flytta.

...


Var till sjuksköterskan efter lunch och fick veta att läkaren tycker att jag ska fortsätta med mianserin tills semestrarna är över...

Fick öronakupunktur och sen kulplåster.

Nu måste jag vila en stund. Gråtit så mycket.

Kram ❤️

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,
Blir ledsen för din skull. Du är inte alls hemsk som tänker så. Du vill ju inte henne illa. Du vill ju bara ha henne här för att hon betyder så mycket dig. Och säkert rädd för ovissheten också. Förändringen.
Lita på henne. Uppenbarligen bryr hon sig lika mycket om dig med. Kan ni inte maila eller liknande om du i te vill tala i telefonen? Förstår det. Pratar helst inte alls i tele heller. Otäckt.
Det är så enkelt med flyg. Säkerligen som hon säger. Ni kommer ses lika ofta ändå. Kanske tom är enklare än de där två timmarna påannat sätt att ta sig till dig. Och du kommer säkert att må bättre såsmåningom och kanske kunna åka till henne med.
Tryck lite extra på kulplåstrena. Och vila. Gråt gör en utmattad.
Säkert bra att vänta med att eventuellt sätta ut mianserin till hösten so. Din sjuksköterska säger. Allt är så ovisst på sommaren. Semster mm.
Stor kram till dig. Du har all rätt att vara ledsen över beskedet om din syster.
Sedan kommer det att ordna sig med det åtminstone. Om ett tag. ♥️♥️
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Vi skriver en del på sms men även där har jag svårt att få saker sagda. Men tror det också har med allt psykiska att göra, att jag har fått så mycket svårare att uttrycka mig. Min syster sa att det är på prov bara än så länge. Hon flyttar i höst men ska bara vara tjänstledig från sitt jobb och hyra ut sin lägenhet, det fick mig att få lite mindre panik. Men jag vet ju att om det fungerar väl mellan dem (de bråkade visst en del när de är tillsammans så att bo ihop kanske inte ens funkar) så kommer hon säkert stanna där. Och det gör ont. Mina föräldrar har inte så bra kontakt med sina syskon så det är väl det jag rädd för, att det lilla sociala kontaktnät jag har ska krympa ännu mindre.

Hoppas att din dag inte varit alltför tuff ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Shining
Shining,
Fattar. Jag tror säkert inte att ni kommer att tappa kontakten. Men ofta behöver man bara få vara i känslan också. Inte få en massa peptalk och annat. Särskilt om man lider av dissociation och flyr allting på det sättet.
Jag tycker att du uttrycker dig väldigt bra i skrift dock. Det var ytterligare något jag fastnade för i din blogg. Den är uttrycksfull.
Förstår om det inte känns så eller om du jämför med hur det varit.
nouw.com/shining
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tack! Jo, jag jämför med innan, det har blivit svårare att uttrycka mig. Här skriver jag dock väldigt öppet och då är det väl lite lättare att få ut orden som skaver. Inte lika stort filter på orden.
nouw.com/andothermagictricks