Massa symtom

Jag känner mig överkörd. Alla symtom som ska ta plats i kroppen och själen. Mår kasst både psykiskt och fysiskt men jag kan se något positivt. Jag känner av muskelvärken! Jag känner att det gör ont. Det är ju inte alltid jag känner smärta i dissociationen så jag är lite närvarande fysiskt i kroppen. Hade väl varit skönt om kroppen kunde stänga av sig nu men den vill väl att jag ska känna att kroppen är slut.

I morse fick jag ett meddelande av mamma som sa att hon hade hög feber så mitt är förmodligen inte ”bara” utsättningssymptom. Förmodligen både det och förkylning. Dubbelt upp. Mamma som jobbar i vården fick ta Corona-test så nu får vi vänta och se. Om hon har det så är ju risken att jag har det också stor. Om det är negativt så blir det så mycket enklare. Jag får ju inte träffa min sjuksköterska nu när jag är krasslig och de samtalen gör så mycket för mig. Även om vi inte pratar länge så är det skönt att få säga hur det är, på riktigt. Och få öronakupunktur. (Hade dock inte gått dit imorgon oavsett då jag förmodligen haft feber idag, kanske fortfarande) Jag får ju heller inte vara på min sysselsättning men det är både negativt och positivt. Det är konstigt att så fort symtomen blir fysiska så blir det mer okej för mig att vara hemma. Fick inget dåligt samvete knappt alls som jag alltid får när jag mår psykiskt dåligt. Egentligen orkar jag inte riktigt med sysselsättningen märker jag då jag typ blev tacksam över att jag var fysiskt dålig idag också så att jag slapp det. Jag får ”stötar” i huvudet mest hela tiden som ger sig ut i kroppen också.

Sover sämre än vanligt gör jag också. Vaknar varje timme och vaknar runt 4 och kan inte somna om. Rösterna är starkare och är på mig mer. Jag är så trött på att nästan aldrig få vara ensam i mitt huvud. Visst okej om de hade varit mer positiva men nu är det bara massa negativt om mig mest hela tiden... Är rädd att jag ska krascha ännu mer och att det då inte finns någon hjälp pga mina fysiska symtom.

Nu ska jag fortsätta mitt vilande och slötittande på tv. Har kollat på så många program men kommer inte ihåg något av det.

Ta hand om dig ❤️

Gillar

Kommentarer

Karin
,
🐀♥️
Tio minuter i taget.
Karin
,
Hur går det för dig? Du behövde säkerligen alls sömn du fick inatt. 💖
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Lite bättre fysiskt men rätt dåligt psykiskt. Tröttheten är extrem verkligen men har tagit lugnande så säkert därför också. Åkte hem till mina föräldrar då jag var så himla ledsen och ångestfylld så kunde inte vars ensam mer då jag blev farlig för mig själv. Hur har din dag varit?❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Ingen vidare bra dag har jag haft. Inte sovit mycket på snart en vecka så är rätt trött. Och när jag är trött blir det mesta värre.
Är du trött av fysisk sjukdom eller är det utsättningen?
Bra att du är hos dina föräldrar. Åtminstone lite mer tryggt för dina impulser.
Om du kan så sov och vila så mycket din kropp behöver.
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Tråkigt att din dag inte varit bra. Förstår det där att det blir värre när man är trött. Samma här och jag är trött mest hela tiden i princip. Jag tror det beror på många saker, min trötthet. Både psykiskt, fysiskt, utsättningssymptom och allergi. Sen medicintrötthet på det. Igår hade jag stötar i huvudet så fort jag rörde huvudet, idag har det varit lite mildare med det också.

Min mamma har Corona har hon fått veta nu... så egentligen borde jag inte träffa min familj. Men det är omöjligt för mig förmodligen. Jag klarar inte av att sitta i min lägenhet för länge helt själv. Jag blir för farlig då. Jag skäms över att jag åkte hem till dem ändå men jag hade panik... De ska ju börja testa alla men de hade inte börjat med det här var jag bor ännu.

Kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks
Karin
,
Vilket skit detta virus är. Klandra inte dig själv för att du inte kunde vara ensam. Du kan säkert ha fått det med men då du är ung kanske inte får lika kraftiga symtom som dina föräldrar.
Skönt att utsättning lugnat ner sig något.
Nu måste du verkligen vila. Kan du inte också få testa dig.
Fokus nu får vara vila, sömn, vätska, mat och att inte vara helt ensam. Skriv om och när du orkar.
Hoppas du får sova ordentligt inatt med. Det behöver du.
Kram🧡
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
På måndag kanske jag kan få testa mig. Känner mig lite orolig då jag kanske inte kan träffa min sjuksköterska på måndag heller och nu är min pappa också sjuk så han kan inte hämta medicin till mig som han gjorde i torsdag. Mår i princip bra från förkylningen nu, lite täppt i näsan men behöver ingen nässpray egentligen. Men så svårt att veta när man normalt sätt är hängig och trött....

Hoppas din dag blir lugn, kram ❤️
nouw.com/andothermagictricks