Många intryck

Vardag

Idag har jag varit på den andra sysselsättningen för första gången. Det är ett ställe med djur och lite andra sysslor. Och jag är helt slutkörd. Det känns som att jag har jobbat en hel dag trots att det bara var någon timme. Jag fick städa i en liten box i ladugården och sen följde jag med på rundtur som de hade för en annan som nog ska vara på den sysselsättningen också och sen gosade jag lite med djuren. Jag var inte närvarande i kroppen under största delen av tiden utan antar att det var dissociation jag upplevde idag igen. När man inte känner sig levande och ser sig själv utifrån. Som att någon annan tar över kroppen och försöker hjälpa mig igenom situationen. Men när jag var med djuren så kunde jag vara i mig själv mer iallafall.


Dåliga bilder men jag blir lite nervös när andra tittar på en när man tar foto.

Jag försöker få maten att bli normal. Men det är så himla svårt. Äter för mycket eller så blir det för lite. Men jag ser att det är eftermiddagen/kvällen som är svårast. Det är där jag överäter och oftast hetsäter. Det är där jag känner kontrollförlust. Och det hjälper inte att jag ätit regelbundet under dagen med adekvata portioner, utan det spårar ut ändå. Det är den konstanta hungern eller avsaknaden av mättnadskänsla som förstör allt tror jag. Sugen på mat och annat heeela tiden.

Ikväll borde jag duscha. Torsdagar är duschdag men jag är så trött. Men jag ska försöka få det gjort för annars blir mitt schema fel och allt känns konstigt.

Är du okej? Kram ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Så söta. Ser ut som ett trevligt ställe utifrån bilderna. Rymligt och bra. Fattar verkligen att du är helt slut. Alla nya människor, ny miljö, nytt allting.
Om du kan få ner risperdal lkte mer kanske det blir bättre med matsuget. Om det nu är möjligt att få ta ner den mer. Jag vet det är en skitjobbig biverkning. Dessutom är det såklart extra svört stå emot när man börjar bli trött och så framåt eftermiddag och kväll. Jag hoppas fluoxetinet kan minska detta lite för dig också.
Om du har bara lite energi kvar så gör duschen. Som du säger blir det jobbigt när rutinerna bryts och ja, det ena föder det andra. Avskyr själv att duscha så jag förstår dock att du gärna skippar den.
Hoppas du får sova gott och drömma om lite får och getter som håller dig vid liv. Kram
AndOtherMagicTricks
AndOtherMagicTricks,
Jag ska nog ta och fråga om vi kan ändra risperdal efter att ändringen med fluoxetin/venlafaxin är klar, annars kommer det nog sluta med att jag slutar själv, klarar inte av att gå upp mer i vikt nu...

Jag kom in i duschen, tvingade mig in dit och tog schampo i håret så jag blev tvungen att duscha så nu är jag ännu tröttare, men ren.

Sov gott ❤️
nouw.com/andothermagictricks